ΠΑΡΑ-THEMA

2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Κύπρο που δείχνουν ότι είμαστε γενικά ασυνείδητοι - «Ας το βάλει μέσα τζαι κανεί»

2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Κύπρο που δείχνουν ότι είμαστε γενικά ασυνείδητοι - «Ας το βάλει μέσα τζαι κανεί»

Από ότι φαίνεται σήμερα ανήμερα παραμονής Πρωτοχρονιάς οι Κύπριοι στην βιασύνη τους να κάνουν τα ψώνια τους ξέχασαν τους κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς.

Σε σελίδες που υπάρχουν στα κοινωνικά δίκτυα (συγκεκριμένα το Cy Police Checkpoint και το I Love Cyprus ΡΕ) δημοσιεύθηκαν δύο φωτογραφίες που μπορεί κάποιος να πει ότι είναι μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Στην πρώτη φωτογραφία παρουσιάζεται κάποιος ο οποίος μάλλον στην προσπάθεια του να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται από τα ψώνια του ή από τις δουλειές του προέβη σε μια παρανομία που θα έπρεπε να τιμωρηθεί αυστηρά.

Συγκεκριμένα πάρκαρε σε χώρο στάθμευσης αναπήρων με το πολυτελές του αυτοκίνητου. Ακόμα και αν εκεί στάθμευσε για πολλή λίγα λεπτά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αξιόποινη η πράξη του αυτή.

H δεύτερη φωτογραφία είναι από την Λεμεσό και συγκεκριμένα έξω από την είσοδο γνωστού εμπορικού κέντρου της πόλης.

Ο άνθρωπος μάλλον στην βιασύνη του να κάνει τις αγορές του στάθμευσε έξω ακριβώς από την αίθουσα του κτιρίου. Φυσικά δεν προκύπτει για αυτόν κάτι παράνομο αλλά αποδεικνύει όπως χαρακτηριστικά αναφέρει κάποιος χρήστης σε σχόλιο του ότι «ενώ είμαστε διατεθειμένοι να περπατήσουμε 2 χιλιόμετρα μέσα στο mall για να κάνουμε τις αγορές μας» δεν δεχόμαστε να περπατήσουμε 100 μέτρα για να σταθμεύσουμε κανονικά.

Η λεζάντα της φωτογραφία συνοδεύεται από το «Ας το βάλει μέσα τζαι κανεί...» που εμπερικλείει μέσα σε απλά λόγια κυπριακής διαλέκτου όλα όσα ισχύουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top