ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να κάνει μία νέα αρχή, δείχνοντας βελτίωση σε όλους τους τομείς

Να κάνει μία νέα αρχή, δείχνοντας βελτίωση σε όλους τους τομείς

Επιστροφή στη δράση και για τους παίκτες της Ομόνοιας, οι οποίοι στρώθηκαν στη δουλειά εδώ και μερικές ημέρες, προκειμένου το βράδυ της Τρίτης (02/01) να κάνουν ποδαρικό στο 2018 με το… δεξί.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την πάντα επικίνδυνη Αλκή, η οποία είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και βλέπει το ματς με την Ομόνοια ως μία ακόμα πρόκληση, έχοντας ως στόχο να κάνει τη «ζημιά» όπως στον Α΄ γύρο στο ΓΣΠ, διεκδικώντας φυσικά τη νίκη.

Η ομάδα της Λευκωσίας όμως, έχει χάσει ήδη αρκετό έδαφος ακόμα και στη μάχη για την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και κανείς στο «Ηλίας Πούλλος» δεν διανοείται πως θα μείνουν κι άλλο πίσω στην «κούρσα» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ έχει δουλέψει πολύ με τους παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις, τόσο σε θέματα τακτικής, όσο και φυσικής κατάστασης, ενώ έκανε και διάφορες δοκιμές για κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του για βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας των «πράσινων».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα (01/01) και ο Βούλγαρος τεχνικός συμπεριέλαβε 21 παίκτες στην αποστολή, αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Κανού, Παναγή, τον ανέτοιμο Εκίθα, καθώς και τον Φαμπρίτσιο που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν (δείτε ΕΔΩ).

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Βύντρα, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς του 2018.

Ο Πέτεφ αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, κυρίως στην άμυνα, ευελπιστώντας ότι οι κινήσεις του θα «πιάσουν τόπο», προκειμένου να σταματήσουν τα «δώρα» στους αντιπάλους, τα οποία κόστισαν αρκετούς βαθμούς.

Λογικά ο Βούλγαρος πορτιέρο Νικολάι Μιχαΐλοφ θα κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα και από εκεί και πέρα, όλα είναι ανοιχτά για τις τέσσερις θέσεις της αμυντικής γραμμής.

Για τον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι φαβορί οι Μαργκάσα και Άλεξ Σοάρες και για τα άκρα της επίθεσης οι Αντόνια και Χριστοφή.

Αν ο Πέτεφ επιλέξει το 4-4-2, τότε θα αγωνιστούν στη «γραμμή κρούσης» οι Ντάρμπισαϊρ και Λόπες, ενώ αν παίξει με έναν επιθετικό σε διάταξη 4-2-3-1, αυτός θα είναι ο Άγγλος και όλα «παίζονται» για το «δεκάρι».

Θυμίζουμε την αποστολή της Ομόνοιας για το ματς με την Αλκή (02/01, 19:00) στο «Αμμόχωστος»:

Νικολάι Μιχαΐλοφ (τ), Ανδρέας Χριστοδούλου (τ), Αλέξανδρος Αντωνίου (τ), Ρενάτο Μαργκάσα, Μαμαντού Καντέ, Τζαΐλσον Αραούχο, Ανδρέας Παναγιώτου, Μάριος Δημητρίου, Γουίλιαμ Σοάρες, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Φραγκέσκου, Άλεξ Σοάρες, Νικάνδρο Μπρέβελντ, Χέντβιγκες Μαδούρο, Τζαρσίνιο Αντόνια, Δημήτρης Χριστοφή, Στεφάν Αζίζ, Τζόναθαν Μπεντέκε, Ανδρέας Κατσαντώνης, Ράφαελ Λόπες, Ματ Ντάρμπισαϊρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top