ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ: Πίσω από τα σίδερα θα παραμείνουν οι δύο Κύπριοι

ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ: Πίσω από τα σίδερα θα παραμείνουν οι δύο Κύπριοι

Τουλάχιστον μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου θα μείνουν στη φυλακή των νησιών Φίτζι τα δύο αδέρφια από την Κύπρο που κατηγορούνται για έσοδα από παράνομη δραστηριότητα και ξέπλυμα παράνομου χρήματος.

Όπως αποφάσισε το δικαστήριο την Πέμπτη (4/1) τα δύο αδέρφια πρέπει να παραμείνουν υπό κράτηση, καθώς έχουν κατηγορηθεί για έξι υποθέσεις ξεπλύματος ύψους 3.060 ευρώ την ώρα που στην κατοχή τους βρέθηκαν 150.000 ευρώ.

Αίτηση του ενός για χρήση της πιστωτικής του κάρτας απορρίφθηκε από το δικαστήριο καθώς η κάρτα αποτελεί τεκμήριο στην έρευνα που διενεργείται.

Τα δύο αδέρφια από τη Λάρνακα συνελήφθησαν στα νησιά Φίτζι στις 22 Δεκεμβρίου μετά από εκατοντάδες πράξεις με πιστωτικές κάρτες σε συγκεκριμένο ΑΤΜ.

Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με συνολικά 293 κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE