ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ: Πίσω από τα σίδερα θα παραμείνουν οι δύο Κύπριοι

ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ: Πίσω από τα σίδερα θα παραμείνουν οι δύο Κύπριοι

Τουλάχιστον μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου θα μείνουν στη φυλακή των νησιών Φίτζι τα δύο αδέρφια από την Κύπρο που κατηγορούνται για έσοδα από παράνομη δραστηριότητα και ξέπλυμα παράνομου χρήματος.

Όπως αποφάσισε το δικαστήριο την Πέμπτη (4/1) τα δύο αδέρφια πρέπει να παραμείνουν υπό κράτηση, καθώς έχουν κατηγορηθεί για έξι υποθέσεις ξεπλύματος ύψους 3.060 ευρώ την ώρα που στην κατοχή τους βρέθηκαν 150.000 ευρώ.

Αίτηση του ενός για χρήση της πιστωτικής του κάρτας απορρίφθηκε από το δικαστήριο καθώς η κάρτα αποτελεί τεκμήριο στην έρευνα που διενεργείται.

Τα δύο αδέρφια από τη Λάρνακα συνελήφθησαν στα νησιά Φίτζι στις 22 Δεκεμβρίου μετά από εκατοντάδες πράξεις με πιστωτικές κάρτες σε συγκεκριμένο ΑΤΜ.

Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με συνολικά 293 κατηγορίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top