ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Αποχαιρέτησαν' τον Μάριο οι Ανορθωσιάτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Αποχαιρέτησαν' τον Μάριο οι Ανορθωσιάτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Καλό παράδεισο φίλε και αδερφέ Μάριε», έγραφε το πανό που αναρτήθηκε στο 'Αντώνης Παπαδόπουλος΄, το βράδυ της Κυριακής 7/1, στο παιχνίδι όπου η Ανόρθωση αντιμετώπισε την ΑΕΚ Λάρνακας.

Το τελευταίο 'αντίο' στον φίλο της Ανόρθωσης, Μάριο Κυριάκου, που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 4/1, είπαν με μια ξεχωριστή κίνηση διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές της ομάδας της Αμμοχώστου, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ.

Κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, κατευθύνθηκαν προς τη δυτική κερκίδα όπου υπήρχε ένα πανό που έγραφε «Καλό παράδεισο φίλε και αδερφέ Μάριε», και άφησαν μερικά λουλούδια.

Θυμίζουμε ότι, ο 41χρονος, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, καθώς καθάριζε τα τζάμια των κιβωτίων ανάγνωσης, στην υπό ανέγερση βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου το πρωί της Πέμπτης (4/1). 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top