ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζιχράντζε: «Το καθοριστικότερο της χρονιάς…» (video)

Τζιχράντζε: «Το καθοριστικότερο της χρονιάς…» (video)

Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Γκιόργκι Τζιχράντζε, με το πέρας του αγώνα με την ΑΕΛ δήλωσε αρχικά στη δημοσιογραφική διάσκεψη τα εξής:

«Κάθε αγώνα είμαστε κάτω από πίεση, έχουμε άγχος λόγω του γεγονότος ότι είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία. Ο αντίπαλος είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εκτός τα πρώτα 10 λεπτά του ματς που είχαμε κάποιες προϋποθέσεις, αλλά λόγω του άγχους των παικτών δεν καταφέραμε να δώσουμε τη τελική πάσα. Τα πιο καθοριστικά σημεία ήταν το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε και ο τραυματισμός του Πιντσέλι. Το επίπεδο των δυο ομάδων, είναι η πραγματικότητα, ότι δεν είναι το ίδιο και όταν τραυματίστηκε ο Πιντσέλι οι παίκτες δεν πιστευόταν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από τον αγώνα. Υπάρχουν πιθανότητες, ελπίδες, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη παραμονή, δυστυχώς όμως η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών δεν πιστεύουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη δίκαιη νίκη και να βρούμε τη δύναμη να παλέψουμε για τις πιθανότητες για παραμονή».

Ερωτηθείς για να δώσει νεότερα για τον τραυματισμό Πιντσέλι παρατήρησε: «Πρέπει να το δούμε με το ιατρικό τιμ αλλά μια πρώτη εκτίμηση είναι μυϊκό το πρόβλημα και μάλλον θλάση».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα σχολίασε «Είναι καθοριστικό ματς, ίσως το καθοριστικότερο της χρονιάς. Είναι σημαντικό να έχουμε παίκτες όπως ο Πιντσέλι που είναι σημαντικοί για την ομάδα, ελπίζω να μην είναι σοβαρός τραυματισμός».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top