ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανόρθωση από ατσάλι! Αρνείται να παραδοθεί και στα δύσκολα γιγαντώνεται!

Ανόρθωση από ατσάλι! Αρνείται να παραδοθεί και στα δύσκολα γιγαντώνεται!

Ο Πάνος Λάρκος που βρέθηκε στο ντέρμπι του «Αντώνης Παπαδόπουλος» γράφει για τα θετικά της Ανόρθωσης στην τριάρα επί της ΑΕΚ, αλλά και τι πρέπει να κάνει στη συνέχεια για να εξαργυρώσει τη συγκεκριμένη επιτυχία μέσα στο «κάστρο» της.

Επιμέλεια κειμένου: Κυριάκος Αποστόλου

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου είναι εδώ, και το «φωνάζει» για ακόμη μία φορά! Η ομάδα που πέρσι ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, φέτος «ζωγραφίζει» έστω και με λίγα τέρματα στα παιχνίδια της.

Ο Ρόνι Λέβι μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει στα χέρια του ένα σύνολο που «παλεύει» πάντα, και προσπαθεί να διορθώνει τα λάθη τα οποία κάνει στη διάρκεια του ματς. Έτσι, και την Κυριακή (7/1) απέναντι στην ΑΕΚ που μόλις συμπλήρωσε ένα γύρο αήττητη, έχασε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και μάλιστα με ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Το κλασικό σύστημα και η συμβολή του αρχηγού…

Ο τεχνικός της «κυρίας» ξεκίνησε με 4-2-3-1, με τον Σιβού να παίζει τραυματίας όπως «ακούστηκε» και στις δηλώσεις μετά τη λήξη. Εξαιρετική εμφάνιση από Γκάντσεφ που σκόραρε, αλλά και από τον Ζοάο Βίκτορ που συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα που έχει τον φοίνικα στο στήθος.

Ο αρχηγός έβαλε για ακόμη ένα ματς τη σφραγίδα του, αφού σκόραρε φέρνοντας τη «μάχη» στα ίσα, ανεβάζοντας έτσι το ηθικό των συμπαικτών του, που εν συνεχεία κέντησαν.

Μπορεί να το «έφαγε» αλλά…

Η Ανόρθωση μπορεί να δέχτηκε νωρίς τέρμα, γενικότερα όμως, είχε την κυκλοφορία, δημιούργησε ευκαιρίες και σίγουρα δεν απογοήτευσε τον κόσμο της που έδωσε δυναμικό παρών για ακόμη μία φορά. Ο Καμαρά που «ακούει» πολλά, δε σκόραρε πάλι, αλλά έδειξε κινητικός, βοηθώντας την ομάδα του να «βγάλει» αντίδραση μετά το 0-1 και το λάθος του Σίφο.

«Μάγος» Αράζ, και ο Σισέ που «σκότωσε» την ΑΕΚ

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Αράζ Αμπντουλάγιεφ που δίχως αμφιβολία πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι του από το καλοκαίρι που ενσωματώθηκε στην Αμμοχωστιανή ομάδα. Δύο ασίστ και ευκαιρίες για γκολ έκανε ο Αζέρος που δείχνει να προσαρμόζεται. Στα θετικά της «κυρίας» μπαίνει και το τέρμα του Σεκού Σισέ, που στην ουσία «σκότωσε» κάθε ελπίδα της ΑΕΚ να επιστρέψει στη διεκδίκηση έστω του ενός βαθμού.

 

Σειρά το κύπελλο, και ο Απόλλωνας…

Αυτή η νίκη μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα. Αν η Ανόρθωση δεν προσέξει κόντρα στην Αγία Νάπα για τον θεσμό του κυπέλλου, αλλά και στην εκτός έδρας «δοκιμασία» απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού για το πρωτάθλημα, θα κάνει «βήματα» πίσω, οπότε, καλείται να εξαργυρώσει αυτή την επιτυχία σε αυτά τα δύο σημαντικά ματς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top