ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Yπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, αλλά…

Yπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, αλλά…

Έντονη ποδοσφαιρική δράση έχουμε σήμερα Τετάρτη (10/1) καθώς θα διεξαχθεί ένα ματς πρωταθλήματος (Πάφος-Απόλλων το εξ’αναβολής για την 1η αγωνιστική) και τρία παιχνίδια για την Β’φάση του θεσμού του κυπέλλου.

Ξεκινώντας από το θεσμό του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας ταξιδεύει στην Πάφο με μοναδικό σκοπό τους τρεις πόντους όμως η τοπική ομάδα δεν θα παραθωδεί αμαχητί. Το παιχνίδι είναι ορισμένο να ξεκινήσει στις 19:00 με άρχοντα της αναμέτρησης τον Κώστα Ψευδιώτη. Φαβορί το συγκρότημα του Σοφρώνη Αυγουστή όμως από την άλλη ο Λούκας Έλσνερ και οι παίχτες του θέλουν όσο τίποτα άλλο βαθμολογικό κέρδος αφού τα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δεν πάει και πολύ καλά και αγνοεί την νίκη.

Πάμε τώρα και στο κύπελλο. Θα κάνουμε αρχή με την αναμέτρηση Ανόρθωση-Αγία Νάπα. Ξεκάθαρο φαβορί εδώ η ομάδα της Κυρίας η οποία θέλει να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και να ξεγνοιάσει. Σίγουρα ο Ρόνι Λέβι θα προχωρήσει σε αλλαγές και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που δεν έπαιξαν και πολύ μέχρι στιγμής. Από την άλλη η Αγία Νάπα μετά και την έκπληξη που έκανε κόντρα στην ΑΕΛ (σε μονό παιχνίδι όμως) χωρίς άγχος θα παραταχθεί για το καλύτερο δυνατό και θα απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές την κάθε στιγμή τους μέσα στον αγώνα. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κωνσταντίνου Ανδρέα με τον αγώνα να ξεκινά στις 17:00.

Ένα άλλο ζευγάρι που θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι σήμερα (10/1) είναι ο Ερμής με τον ΑΠΟΕΛ. Δυο ομάδες πρώτης κατηγορίας που όμως και εδώ φαβορί υπάρχει και είναι η ομάδα του Γιώργου Δώνη. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας θέλουν να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση από τον πρώτο αγώνα, ο Έλληνας τεχνικός θα δώσει χρόνο σε αυτούς που δεν πήραν μέχρι τώρα και θα κάνει ροτέισον. Από την άλλη ο Ερμής θα επιδιώξει να μην δεχθεί γκολ πρωτίστως καθώς σε ένα τέτοιο σενάριο τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο και επιθετικά θα επιδιώξει με αντεπιθέσεις να σκοράρει εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα των παιχτών του. Το παιχνίδι είναι ορισμένο για τις 19:00 με απόλυτο άρχοντα τον Νεοκλέους Νικόλα.

Τρίτο και τελευταίο ματς κυπέλλου για σήμερα (10/1) είναι το ζευγάρι ΠΑΑΕΚ Κερύνειας-Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Δυο ομάδες που αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τις διαφορές να είναι λεπτές και να μην έχουμε φαβορί. Ενδεικτική και η βαθμολογία του πρωταθλήματος όπου η Καρμιώτισσα είναι στην 8η θέση και η ΠΑΑΕΚ στην 9η με μόλις ένα πόντο διαφορά. Αν η Καρμιώτισσα σκοράρει εκτός έδρας γκολ αποκτά αυτόματα σοβαρό πλεονέκτημα όμως από την άλλη η ΠΑΑΕΚ έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει το πάνω χέρι. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 με διαιτητή τον Φωτίου Κωνσταντίνο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top