ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι ισχυεί για Σακέτι, ποιοι οι απόντες, ο ρόλος του γρήγορου γκολ και η ανάγκη για νίκη!

Τι ισχυεί για Σακέτι, ποιοι οι απόντες, ο ρόλος του γρήγορου γκολ και η ανάγκη για νίκη!

Τον εξ’αναβολής αγώνα της πρεμιέρας δίνει σήμερα (10/1) ο Απόλλωνας εκτός έδρας κόντρα στην Πάφος FC. Αδήριτη η ανάγκη για επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, τι ισχυεί για Σακέτι και οι απόντες.

Γράφει ο Γιώργος Λεωνίδου

Μετά και την ισοπαλία κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα το συγκρότημα του Σοφρώνη Αυγουστή επιβάλλεται να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο νέας απώλειας αφού είναι κοινώς παραδεκτό πως αν δεν κερδίζεις τα παιχνίδια στα οποία είσαι θεωρητικά το φαβορί, τότε δύσκολα κατακτάς το πρωτάθλημα. Ο φετινός Απόλλωνας έδειξε πως διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και στα παιχνίδια όπου έπρεπε να τα καθαρίσει τα κατάφερε, πλην δυο περιπτώσεων (Ολυμπιακό και Σαλαμίνα εκτός έδρας).

Ταξιδεύουν λοιπόν στην Πάφο αύριο οι κυανόλευκοι της Λεμεσού για να αντιμετωπίσουν την ομόνυμη ομάδα με στόχο την επίτευξη ενός γρήγορου γκολ που θα διώξει το όποιο άγχος και να λύσει τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Ο κύπριος κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μαρτίνες, Άλαν, Πιτσιάν και Κοζοκάρου, οι οποιοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αλλά ούτε και στον ανέτοιμο Αγγελή. Στην αποστολή κανονικά οι Μάριος Στυλιανού και Φώτης Παπουλής. Ο Εστεμπάν Σακέτι ο οποίος δέχθηκε κίτρινη κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα και συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών θα απουσιάζει από το ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση καθώς το παιχνίδι με την Πάφο ήταν για την 1η αγωνιστική και έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής ο μέσος του Απόλλωνα.

Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να δώσει το παρόν του παρά το εργάσιμο της μέρας και να στηρίξει για μια ακόμη φορά τις προσπάθειες των παιχτών και να τους ωθήσουν προς την νίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top