ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαφωτιστικός ο Πετεβίνος για την υπόθεση του Οφόρι!

Διαφωτιστικός ο Πετεβίνος για την υπόθεση του Οφόρι!

O Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στην κάμερα της Cytavision πριν το παιχνίδι με τον Ερμή για το κύπελλο, και ρωτήθηκε και για το θέμα του Οφόρι, για τον οποίο γίνεται λόγος εδώ και μέρες.

Αναλυτικά:

Αν αναμένεται στην Κύπρο ο παίκτης: «Δεν υπάρχει κάποια καταληκτική ημερομηνία για το πότε θα έρθει ο Οφόρι, αυτή είναι η αλήθεια. Άλλωστε γιατί να λέγαμε κάτι διαφορετικό; Υπάρχουν κάποια διαδικαστικά θέματα τα οποία δεν αφήνουν τον ποδοσφαιριστή να έρθει. Η αλήθεια είναι ότι τα έχουμε βρει επί το πλείστον αλλά αν υπάρχει αυτή η καθυστέρηση και πάμε μέχρι την άλλη βδομάδα, τότε σαφώς θα κοιτάξουμε και άλλες περιπτώσεις».

Αν θα πάει μέχρι την επόμενη βδομάδα το θέμα: «Δεν θα πάει για την επόμενη βδομαδα. Μείναμε αποκλειστικά σε αυτή την περίπτωση εδώ και 10 μέρες αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε περισσότερο. Θα θέλαμε να έχουμε και την 4η επιλογή ποδοσφαιριστή έτοιμη. Δεν μπορούμε να περιμένουμε εσαεί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top