ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΚΡΟ ΝΕΟΓΝΟ: ‘Υπάρχουν πληροφορίες από πολίτες που αξιολογούνται’

ΝΕΚΡΟ ΝΕΟΓΝΟ: ‘Υπάρχουν πληροφορίες από πολίτες που αξιολογούνται’

Καλεσμένος στην Ραδιοφωνική εκπομπή του Τρίτου Ραδιοφώνου του ΡΙΚ, ήταν ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, ο οποίος μίλησε σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το θέμα με το νεκρό νεογνό που βρέθηκε στο Γέρι.

Σύμφωνα με τον κ. Στυλιανού, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που δόθηκαν από πολίτες, οι οποίες και αξιολογούνται.

Όπως επισήμανε ο κ. Στυλιανού, οι προσπάθειες για διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζονται, ενώ ζητήθηκε και η βοήθεια των παρατηρητών της γειτονιάς, οι οποίοι είναι πιο κοντά στους πολίτες.

Τέλος, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ανέφερε ότι έχουν γίνει έρευνες σε όλα τα πιθανά μέρη που θα μπορούσε να προκύψει κάποια πληροφορία σχετικά με την υπόθεση.

Δεν παρέλειψε επίσης να απευθύνει εκ νέου έκκληση προς το κοινό, για το αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, έστω και η πιο ασήμαντη, για αυτόν, πληροφορία, ίσως να βοηθήσει την Αστυνομία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top