ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ακονίζουν» τα ξίφη τους Απόλλωνας και Ανόρθωση

«Ακονίζουν» τα ξίφη τους Απόλλωνας και Ανόρθωση

Μετρούν αντίστροφα Απόλλωνας και Ανόρθωση για το μεταξύ τους παιχνίδι που θα λάβει χώρα στο Τσίρειο την ερχόμενη Κυριακή (14/1).

Τόσο το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή, όσο κι αυτό του Ρόνι Λέβι «διψάνε» σαν τρελά για τον δικό τους λόγο να πετύχουν τη νίκη και να αποσπάσουν το βαθμολογικό όφελος, έτσι ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον στόχο που έχουν θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την Λεμεσιανή ομάδα, παρά το γεγονός ότι το 2018 δεν ξεκίνησε πολύ καλά για τον Απόλλωνα (δύο ισοπαλίες με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα) εντούτοις στον εξ αναβολής αγώνα με την Πάφο το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή κατάφερε να πετύχει τη νίκη και να αποκτήσει μια νέα δυναμική ενόψει του παιχνιδιού με την «Κυρία».

Στην αντίπερα όχθη η «Κυρία» θέλει κι αυτή να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κυρίως στα ντέρμπι. Η νίκη της ομάδα της Αμμοχώστου επί της ΑΕΚ με 3-1 έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη σε όλους στο «μπλε» στρατόπεδο, οι οποίοι δήλωνουν απόλυτα έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να πάρουν το «διπλό» στην Λεμεσό.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι γνωρίζει ότι θα έχει δύσκολο έργο μέσα στο «σπίτι» του Απόλλωνα όμως θα προσπαθήσει με την στήριξη των χιλιαδών οπαδών της που θα κατακλύσουν την Ανατολική κερκίδα του Τσιρείου, να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο που θα κρατήσει την Ανόρθωση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφήνοντας πίσω τους, την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Το αγωνιστικό

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ρόνι Λέβι και ο Σωφρόνης Αυγουστή ετοιμάζουν ο κάθε ένας τα πλάνα δικά του πλάνα έτσι ώστε να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο εντός των τεσσάρων γραμμών για να «χτυπήσουν» το ντέρμπι. Σίγουρα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια (με Αγία Νάπα και Πάφο) οι δύο τεχνικοί θα προχωρήσουν σε αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, πλην του τραυματία Μπεντόγια και του τιμωρημένου Σακέτι θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του με στόχο να «χτυπήσει» το τρίποντο το οποίο θα του δώσει εκ νέου ώθηση και να τον ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και με παιχνίδι λιγότερο.

Aπ την άλλη ο Ρόνι Λέβι δεν αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πάντως οι επόμενες προπονήσεις για την “Κυρία” θα είναι σημαντικές αφού θα ξεκαθάρισουν ποιοι θα προλάβουν και ποιοι όχι το επικείμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Η παρουσία του κόσμου…

Όσον αφορά τον κόσμο που θα βρεθεί στο Τσίρειο αναμένεται να είναι αρκετός κι από τις δύο ομάδες. Από πλευράς Ανόρθωση σχεδόν εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια του αγώνα που τους αναλογούσαν (1308) ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί κι από τους φίλους του Απόλλωνα.

Πάντως εάν κρίνουμε από τις προβλέψεις για την προσέλευση των φιλάθλων την Κυριακή στο γήπεδο αλλά κι από την αγωνιστική κατάσταση των δύο «μονομάχων» την ερχόμενη Κυριακή προμηνύεται ένα «καυτό» ντέρμπι από όλες τις απόψεις.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top