ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεγνωσμένος ο κ. Μιχάλης: ‘Να σκοτώσω ανθρώπους της ασφάλειας ή της τράπεζας...’ –VIDEO

Απεγνωσμένος ο κ. Μιχάλης: ‘Να σκοτώσω ανθρώπους της ασφάλειας ή της τράπεζας...’ –VIDEO

Απεγνωσμένος ο κ. Μιχάλης από την Λευκωσία, τον οποίο φέρεται να ξεγέλασε η ασφαλιστική του, o δικηγόρος του αλλά και από την άλλη, η τράπεζα δεν τον βοηθά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχάλης, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή ‘Ενημέρωση Τώρα’ του TvOne, όταν η συζήτηση στράφηκε προς τις διαγραφές δανείων μέσω της υπηρεσίας αφερεγγυότητας.

Ο κ. Μιχάλης, διηγήθηκε την δική του ιστορία, όταν πριν από πολλά χρόνια έκανε δάνειο αρκετών χιλιάδων λιρών για να κτίσει το σπίτι του και μέσα σε λίγα χρόνια το μείωσε στις 30 χιλ.

Μετά από λίγα χρόνια, έκανε επιπρόσθετο δάνειο, πέραν των 60-70 χιλιάδων ευρώ λόγω ανακαίνισης του σπιτιού, με αφορμή την απόκτηση των τεσσάρων παιδιών τους, αφού χρειάζονταν άλλα δωμάτια.

Τον Γενάρη του 2012, ο κ. Μιχάλης, είχε κτυπήσει και χρειάστηκε να κάνει δυο εγχειρίσεις στον σπόνδυλο, και στην συνέχεια, διαγνώσθηκε με 75% αναπηρία ενώ οι εκθέσεις του γιατρού μιλά για 100% αναπηρία.

Όπως ανάφερε ο κ. Μιχάλης, είχε ασφάλεια, αλλά του έκαναν τεχνάσματα και δεν πλήρωσε τα έξοδα μετά τις εγχειρίσεις. Έτσι, αποτάθηκε στον δικηγόρο του, αλλά αυτός τον άφησε και δεν κοινοποίησε αγωγή εναντίον της ασφαλιστικής του.

Μετά από 3 χρόνια ο δικηγόρος του παρέδωσε τον φάκελό του και του είπε να πάει σε άλλο δικηγόρο, αλλά ήταν αργά, γιατί μετά από τα 3 χρόνια κλείνει η υπόθεση, ωστόσο ο κ. Μιχάλης δεν το γνώριζε.

Πριν από ένα χρόνο πήγε και στην τράπεζα για αναδιάρθρωση δανείου αλλά και ακόμη περιμένει.

Ο κ. Μιχάλης, έθεσε ως ερώτημα, αν πρέπει να πάει να σκοτώσει τους ανθρώπους της ασφάλειας ή της τράπεζας που τον κοροϊδεύουν; Αλλά σημείωσε πως δεν είναι τέτοιος άνθωπος…

Δείτε το βίντεο:

Εναλλακτικά δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top