ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα διλήμματα των δύο κόουτς για το κυανόλευκο ντέρμπι

Τα διλήμματα των δύο κόουτς για το κυανόλευκο ντέρμπι

Τα βλέμματα μίας μεγάλης μάζας Κύπριων φιλάθλων είναι στραμμένα στο Κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Η προετοιμασία των δύο κυανόλευκων ομάδων ολοκληρώνεται το Σάββατο, όπου με το πέρας Σωφρόνης Αυγουστή για τον Απόλλωνα και Ρόνι Λέβι για την Ανόρθωση θα ανακοινώσουν τις αποστολές με τους παίκτες που θα έχουν στη διάθεση τους για την Κυριακάτικη μάχη.

Για τους γηπεδούχους η βασική, μεγάλη απουσία είναι αυτή του τιμωρημένου με κίτρινες κάρτες Σακέττι.  Η απουσία αυτή ωθεί τον Σωφρόνη Αυγουστή στο να υποδείξει στον Άλεφ Ντο Σάντος να τον αντικαταστήσει και να προσπαθήσει απέναντι στην «Κυρία» να κάνει την όλη «βρώμικη» δουλειά στον χώρο του κέντρου.  Λογικά θα έχει δίπλα του τον Άλαν και πιο μπροστά τον Ντα Σίλβα.

Φυσικά, το βασικό δίλημμα για τον Αυγουστή έχει να κάνει με τον παίκτη που θα επιλέξει να τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης.  Ο Ζελάγια με τα 12 του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί στα 15 παιχνίδια του Απόλλωνα στη διοργάνωση, όπου στα 9 εξ αυτών ήταν στο βασικό σχήμα.  Εντούτοις, ο Μάγκλιτσα όπου χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία τρία παιχνίδια, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και κράτησε για διάστημα εκτός δράσης, με το γκολ που σημείωσε την περασμένη Τετάρτη στο Παφιακό Στάδιο τον φέρει να έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι εν τέλει αυτός ο εκλεκτός του Κύπριου κόουτς για την κορυφή της επίθεσης.  Ο τελικός λόγος, λοιπόν, ανήκει στον Αυγουστή και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει σε έναν από τους δύο φορ ότι αυτός θα ξεκινήσει το ντέρμπι με την Ανόρθωση λίγη ώρα πριν ανέβει η Λεμεσιανή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του   Τσιρείου Σταδίου για ζέσταμα.

Στο «στρατόπεδο» των φιλοξενουμένων, οι απουσίες των Γκάντζεφ και Παλάνκα, συν τους αμφίβολους Σισέ και Ράγιος, φέρουν τον προπονητή της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, να ετοιμάζει κάποιες κινήσεις – ματ. Είναι και κινήσεις που αποτελούν δίλημμα για τον προπονητή της ομάδας της Αμμοχώστου.

Οι σκέψεις που κάνει ο κόουτς της «Κυρίας» είναι να περάσει τον Πράνιτς στη μεσαία γραμμή και να δώσει φανέλα βασικού στον Πηλέα για πρώτη φορά φέτος. Ο νεαρός παίκτης είχε αγωνιστεί για μία ώρα περίπου κόντρα στον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα ως αλλαγή και τα πήγε εξαιρετικά. Αν δεν παίξει στο κέντρο ο Πράνιτς θα πάρει φανέλα βασικού ο Οικονομίδης και θα μείνει στον πάγκο ο Πηλέας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top