ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπήκε «φουριόζα» και πήρε σοβαρό προβάδισμα…

Μπήκε «φουριόζα» και πήρε σοβαρό προβάδισμα…

Το πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΠ βρήκε την Ομόνοια να οδηγείται στα αποδυτήρια με το ισχυρό προβάδισμα των δύο τερμάτων που πήρε από τα πρώτα επτά λεπτά του αγώνα με τα γκολ που πέτυχαν οι Δημήτρης Χριστοφή και Ματ Ντάρμπισαιρ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για το «τριφύλλι» καθώς στα πρώτα στάδια έφτιαξε μια μεγάλη φάση με τον Ράφα Λόπεζ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση (μόνος από το ύψος του πέναλτι). Στην συνέχεια του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ και στο 7ο λεπτό το βρήκαν με τον Χριστοφή στο 5ο λεπτό.

Το γκολ του Διεθνή Κύπριου εξτρέμ της Ομόνοιας άλλαξε εντελώς την εικόνα του παιχνιδιού, δίνοντας στους «πράσινους» περισσότερη ώθηση εντός των τεσσάρων γραμμών κάτι που το εκμεταλλεύτηκαν με τον Ντάρμπισαιρ να κάνει το 2-0, νικώντας τον Σωφρονίου σε τετ – α –τετ.

Η Ομόνοια καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου μισού του αγώνα κρατούσε περισσότερο μπάλα ενώ έδειχνε διάθεση να επιτεθεί, ωστόσο οι «φτεροπόδαροι» του Κώστα Καϊάφα από το 15ο λεπτό και έπειτα ισορρόπησαν τον αγώνα και έψαχναν κυρίως από στημένες μπάλες να δημιουργήσουν προβλήματα στην εστία του Μιχαίλοφ.

Μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτού η Ομόνοια είχε άλλες δύο μεγάλες φάσεις με τον Ντάρμπισαιρ στα τελικά στάδια του ημιχρόνου, ωστόσο ο Άγγλος επιθετικός δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Ομόνοια θα προσπαθήσει να κρατήσει και γιατί όχι να διευρύνει το προβάδισμα της. Απ την άλλη ο Ερμής αν θέλει να μπει με αξιώσεις στην διεκδίκηση βαθμολογικού οφέλους θα πρέπει να ψάξει ένα γρήγορο γκολ και να αλλάξει εντελώς την αγωνιστική του εικόνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top