ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Στρατιωτικοί οδηγούσαν το όχημα που συγκρούστηκε με περιπολικό της Αστυνομίας

ΠΑΦΟΣ: Στρατιωτικοί οδηγούσαν το όχημα που συγκρούστηκε με περιπολικό της Αστυνομίας

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής, εντός του περιφραγμένου χώρου του αεροδρομίου Πάφου, όπου υπάρχουν πινακίδες, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλης Ιωάννου, το τροχαίο συνέβη στις 19:00 χθες το βράδυ όταν υπάλληλος εταιρείας που οδηγούσε το όχημα του εντός του ελεγχόμενου χώρου του Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου, με κατεύθυνση βορειοανατολικά προς δυτικά, σε κάποιο σημείο του δρόμου, φθάνοντας προς τη διασταύρωση, στην προσπάθειά του να στρίψει αριστερά σε σχέση με την πορεία του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Αποτέλεσμα ήταν το όχημα της εταιρείας να συγκρουστεί με περιπολικό όχημα της Αστυνομίας που οδηγούσε ένας στρατιωτικός με συνοδηγό επίσης στρατιωτικό, που είναι εντεταλμένοι να περιπολούν τον αερολιμένα Πάφου για σκοπούς ασφάλειας.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως από το τροχαίο προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και την ώρα του δυστυχήματος ο καιρός ήταν βροχερός.

Ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, ανέφερε πως εντός του περιφραγμένου χώρου του αεροδρομίου υπάρχουν πινακίδες.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top