ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Μυστήριο γύρω από την ταυτότητα του- Αποξηραμένοι εμετοί στο στόμα του

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Μυστήριο γύρω από την ταυτότητα του- Αποξηραμένοι εμετοί στο στόμα του

Δυστυχώς άλλος ένας άνθρωπος στην Κύπρο του 2018 φαίνεται να πέθανε μόνος και αβοήθητος μέσα στο κρύο και στη φτώχια του. Το περιστατικό που συνέβη στη Λεμεσό ήδη έχει ταρακουνήσει την κοινωνία μας.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Σκεπασμένος με κουβέρτα και ξαπλωμένος σε καναπέ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω στις 16:30 της Τρίτης 16/1 όταν ο συντηρητής του υπό ανακαίνιση ξενοδοχείου στη Λεμεσό μετέβη στο χώρο ώστε να επιθεωρήσει το κτήριο και εντόπισε ένα άντρα ξαπλωμένο σε καναπέ και σκεπασμένο με κουβέρτα.

Αμέσως τηλεφώνησε στην Αστυνομία μέλη της οποία βρέθηκαν στο σημείο και επιβεβαίωσαν πως πρόκειται δυστυχώς για νεκρό άντρα ο οποίος φαινόταν ταλαιπωρημένος, φορούσε σακάκια, ενώ γύρω από το στόμα του είχε αποξηραμένους αφρούς, πιθανότατα μετά από αλλεπάλληλος εμετούς.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου την Τετάρτη 17/1 θα γίνει η νεκροτομή στη σορό του ενώ δεν αποκλείεται να έχασε τη ζωή του εδώ και μέρες, αφού ο Ρουμάνος υπάλληλος που τον εντόπισε τελευταία φορά επιθεώρησε το χώρο την Παρασκευή 12/1.

Μετά από έρευνα των Αστυνομικών βρέθηκαν στο χώρο κάποια προσωπικό αντικείμενα του άτυχου άντρα, ενώ εντοπίστηκε και ένα διαβατήριο, υπηκόου γειτονικής χώρας, χωρίς να έχει διασταυρωθεί αν πρόκειται για τον νεκρό.

Δεν υπήρχε τις τελευταίες μέρες κάποια καταγγελία για ελλείπον πρόσωπο κάτι που δυσκολεύει το έργο των αρχών ενώ όπως όλα δείχνουν ο νεκρός ήταν άστεγος και σύχναζε στη γύρω περιοχή.

Διαβάστε επίσης: ΈΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας έξω από ξενοδοχείο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top