ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μαχαιρώθηκε κοπέλα σε νυκτερινό κέντρο της Λευκωσίας» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Μαχαιρώθηκε κοπέλα σε νυκτερινό κέντρο της Λευκωσίας» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για καβγάδες με μαχαιρώματα σε γνωστό νυκτερινό κέντρο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς κάνουν λόγο πολίτες που επικοινώνησαν με το ThemaOnline.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρθηκαν, νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στις τουαλέτες με μαχαίρι μετά από καβγά.

«Δυο παρέες τσακώθηκαν και υπήρχαν τραυματισμοί. Μια κοπέλα ήταν γεμάτη αίματα και όπως είχε αναφερθεί μαχαιρώθηκε. Πώς και δεν γράψατε τίποτα;» μας ανέφερε αναγνώστης.

Όλα τα πιο πάνω επιβεβαιώθηκαν κι από δεύτερο άτομο, που επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας κι έκανε ακόμη λόγο για έντονη παρουσία ασθενοφόρων στο σημείο.

Tο ThemaOnline κατά τη διερεύνηση του όλου θέματος εξασφάλισε και φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις τουαλέτες όπου φερόταν να τραυματίστηκε με αμβλύ όργανο η κοπέλα. Στις πιο κάτω φωτογραφίες φαίνονται σημάδια στο πάτωμα από τον τραυματισμό.

Το παράδοξο είναι ότι η Αστυνομία δεν είναι ενημερωμένη.

Συγκεκριμένα, ούτε το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας είχε ενημέρωση για τέτοιου είδους συμβάν, ούτε η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας στη δικαιοδοσία της οποίας ενέπιπτε το περιστατικό.

Αστυνομική πηγή μας, σχολιάζοντας το περιστατικό ανέφερε: «Δεν σημαίνει ότι η Αστυνομία ενημερώνεται πάντα. Συνήθως η Αστυνομία ειδοποιείται από τις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ωστόσο, δεν είμαστε σίγουροι ότι το περιστατικό έτυχε χειρισμού από δημόσιο νοσηλευτήριο. Δεν είναι απίθανο να σημειώθηκε και να αποσιωπήθηκε από τους εμπλεκόμενους».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top