ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έδειξε διάθεση, αλλά δεν είχε ουσία, για πρώτη φορά με τον Πέτεφ στο «τιμόνι»!

Έδειξε διάθεση, αλλά δεν είχε ουσία, για πρώτη φορά με τον Πέτεφ στο «τιμόνι»!

Ο Σάββας Νεοκλέους είδε την Ομόνοια απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού για το εξ αναβολής παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, και γράφει για την «εικόνα» των «πράσινων», που βαθμολογείται κάτω του μετρίου, για πρώτη φορά με τον Πέτεφ στον πάγκο.

Επιμέλεια κειμένου: Κυριάκος Αποστόλου

Οι πρωτευουσιάνοι προέρχονταν από εξαιρετικό σερί, το καλύτερο του φετινού «μαραθωνίου» που τους έφερε μέσα στην εξάδα, η οποία μετά το κακό ξεκίνημα ήταν το ζητούμενο.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ ξεκίνησε την ομάδα με φανερή διάθεση να προσέξει να νότα του, απέναντι σε ένα σπουδαίο σύνολο που ξεκάθαρα δείχνει πως πάει για πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. Δυστυχώς για τους οπαδούς της Ομόνοιας, μία αργή αντίδραση στην άμυνα έφερε το τέρμα του Γιούστε που μέχρι το τέλος ήταν το μοναδικό.

Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, το «τρυφίλλι» δεν έβγαλε αντίδραση στην επιθετική γραμμή, κάτι που είναι ασυνήθιστο. Λίγες ευκαιρίες, και «μηδέν» τελικές μετά το 0-1 στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βούλγαρος τεχνικός δεν έκανε αλλαγή νωρίς, αφήνοντας στον πάγκο τους Αντόνια και Μπρέεβελντ. Θυμίζουμε πως οι αντίπαλοι που δίνουν εξ αναβολής παιχνίδια πρώτου γύρου, μπορούν να χρησιμοποιήσουν μονάχα τους παίκτες που είχαν και τότε δικαίωμα συμμετοχής τότε.

Οι τελικές με τους Ντάρμπισαϊρ, Λόπεζ, δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Μπρούνο Βάλε, ο οποίος πέρασε ένα ήρεμο απόγευμα. Πάντως, η «εικόνα» στο έτερο μισό, ήταν καλύτερη από το πρώτο, αφού οι πρωταγωνιστές προσπάθησαν να έχουν κατοχή, να περάσουν σωστά τη μπάλα στην επίθεση, ασχέτως αν όλα αυτά βγήκαν ελάχιστες φορές.

Πλέον, η Ομόνοια κοιτάει τη συνέχεια του πρωταθλήματος που τη βρίσκει να έχει δύσκολο «εμπόδιο» στη Λεμεσό, εκεί όπου την περιμένει η «πληγωμένη» ΑΕΛ, που έχασε στο ΓΣΠ. Πάντως, η απόσταση από την έβδομη ομάδα (σ.σ. Δόξα) έμεινε στους πέντε πόντους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top