ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο εφιάλτης πέρασε, η «Κυρία» επέστρεψε…

Ο εφιάλτης πέρασε, η «Κυρία» επέστρεψε…

Πέρσι τέτοια περίοδο ακριβώς οι φίλοι της Ανόρθωσης ήταν στα πατώματα. Η ομάδα για μία ακόμη χρονιά είχε ξεκινήσει με όνειρα και φιλοδοξίες. Είχε όραμα, πλάνο και πίστη ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό.

Νωρίς όμως όλοι αντιλήφθηκαν ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Ήταν πολύ χειρότερα απ’ όσο φαντάζονταν. Με το τέλος του 2016 η Ανόρθωση ήταν στη 10η θέση! Είχε μαζέψει μόλις 18 βαθμούς. Σε 16 παιχνίδια μετρούσε 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Για μία ομάδα με το εκτόπισμα της «Κυρίας» είναι στατιστικά που μοιάζουν με εφιάλτη. Η μάλλον δεν έμοιαζαν με εφιάλτη, γιατί ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης. Ένας εφιάλτης δίχως τελειωμό. Μέχρι που ανέλαβε την ομάδα ο Ρόνι Λέβι. Με το υλικό που είχε κατάφερε να κάνει ένα μικρό άθλο και να βάλει την Ανόρθωση στην εξάδα.

Εκεί που έκανε δηλώσεις εκφράζοντας μέχρι και τον φόβο του για να κινδυνέψει η ομάδα με υποβιβασμό την οδήγησε στην εξάδα. Και με το ρόστερ που είχε η αλήθεια είναι ότι η επιτυχία αυτή έμοιαζε σαν… τίτλος.

Τα δεδομένα ένα χρόνο μετά είναι πολύ διαφορετικά. Ο ερχομός του Αντρέα Παντελή έχει αναγέννηση την Ανόρθωση. Της έχει δώσει ταυτότητα, της έχει προσφέρει σιγουριά και ο κόσμος έχει αγκαλιάσει ξανά την ομάδα.

Ένα χρόνο μετά, από τη 10η θέση η Ανόρθωση έγινε ξανά «Κυρία» και βρίσκεται στην κορυφή. Η γκέλα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ερμή την έχει βγάλει διπλά κερδισμένη. Η ομάδα της Αμμοχώστου με τη νίκη της στη Λεμεσό απέναντι στον Άρη έχει καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μάζεψε 36 βαθμούς. Τους διπλάσιους σε σχέση με πέρσι! Συγκατοικεί με την ΑΕΚ στην κορυφή αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία μιας και πήρε ισοπαλία στην Αρένα. Η νέα τροπή που έχει πάρει το πρωτάθλημα δίνει τη δυνατότητα στην Ανόρθωση να «κλείσει» το 2017 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Κάτι που πέρσι έμοιαζε όνειρο απατηλό.

Να όμως που η Ανόρθωση επέστρεψε και δικαιούται να ονειρεύεται ξανά…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της απομάκρυνσης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top