ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεξί χαφ που θα παίζει και μπακ ψάχνει ο Λέβι

Δεξί χαφ που θα παίζει και μπακ ψάχνει ο Λέβι

Σήμερα αναμένονται στην Κύπρο οι Σετού και Ντουρίς για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή τους στην Ανόρθωση αφού περάσουν από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ. Αύριο (19/1) πιθανόν να είναι στο νησί μας για λογαριασμό της «Κυρίας» και ο Νόσα Ιγκιεμπόρ που φαίνεται να ξεπερνά κάποια γραφειοκρατικά θέματα.

Με αυτά τα δεδομένα η Ανόρθωση εντός της βδομάδας είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσει τρεις μεταγραφές. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος που αποχώρησε είναι ο Μπανταλόφσκι, ο δεύτερος θα είναι ο Άλβες και ο τρίτος ο Σιβού που εκτός απροόπτου θα πάρει μεταγραφή στην Τουρκία.

Δεν μένει όμως στις τρεις μεταγραφές η Ανόρθωση μιας και ετοιμάζει και μία τέταρτη κίνηση. Πρόθεση του Ρόνι Λέβι είναι να αποκτήσει ένα δεξί χαφ που θα είναι σε θέση να παίζει και δεξί μπακ αν παραστεί ανάγκη. Και αυτό γιατί με την αποχώρηση του Σιβού (διαβάστε ΕΔΩ τις αποκλειστικές του δηλώσεις στο ThemaSports) ο Σετού θα είναι ο μοναδικός δεξιός μπακ και δεν θα υπάρχει άλλος πίσω του σε περίπτωση που θα απουσιάσει.

Έτσι, γίνεται μία προσπάθεια ο παίκτης που θα έρθει να μπορεί να δώσει λύσεις σε όλη τη δεξιά πλευρά. Βέβαια, όπως είδαμε στα μεταγραφικά γίνονται ανατροπές, επομένως δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι εξαιρετικό να το δει και δώσει προτεραιότητα ο Ισραηλινός τεχνικός. Με την υλοποίηση και της τέταρτη μεταγραφής η Ανόρθωση θα πρέπει να αποδεσμεύσει ακόμη ένα ποδοσφαιριστή και αυτός εκτός απροόπτου θα είναι ο Παλάνκα.

Στροφή στο πρωτάθλημα…
Στο αγωνιστικό σκέλος η ομάδα μετά την πρόκριση της κόντρα στην Αγία Νάπα στα προημιτελικά του κυπέλλου κοιτάζει τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Δίχως αμφιβολία η «Κυρία» είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι στην ομάδα της Άχνας που δείχνει να έχει παραδοθεί. Εκτός πιθανόν να είναι οι Παλάνκα, Γκάντζεφ και Ράγιος. Δεδομένες οι απουσίες των τιμωρημένων Καλό και Οικονομίδη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



LIVE Μετάδοση από το Προεδρικό: Η Κύπρος γιορτάζει 20 χρόνια από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση

LIVE Μετάδοση από το Προεδρικό: Η Κύπρος γιορτάζει 20 χρόνια από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Συμπληρώνονται σήμερα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top