ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανέτοιμη η ΑΕΛ για την πρώτη φετινή νίκη της σε ντέρμπι, τα πλάνα του Μπαλταζάρ

Πανέτοιμη η ΑΕΛ για την πρώτη φετινή νίκη της σε ντέρμπι, τα πλάνα του Μπαλταζάρ

Με σημαντικές απουσίες αλλά και… ενισχυμένη θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο ντέρμπι του Σαββάτου (20/01, 16:00) η ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων λόγω κίτρινων καρτών, Σοάρες και Μέσκα, όπως και στον Λαφράνς που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Πάφο.

Παράλληλα όμως, έχει στη διάθεση του τα δύο από τα τρία χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα, τους Ρομάν και Τόρες, οι οποίοι έχουν συμπεριληφθεί στην 19μελή αποστολή και δεν αποκλείεται έστω ο ένας από τους δύο να ξεκινήσει βασικός, αν και το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να μείνουν αμφότεροι στον πάγκο και να αγωνιστούν ως αλλαγή, αν φυσικά το αποφασίσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Το ντέρμπι με την Ομόνοια του Ιβάιλο Πέτεφ είναι κομβικό για την ΑΕΛ, αφού είναι στο -5 από την 4η Ανόρθωση, η οποία εύκολα-δύσκολα αναμένεται να κερδίσει τον ουραγό Εθνικό και σε περίπτωση νίκης, θα παραμείνει σε απόσταση βολής, ενώ παράλληλα θα “ανοίξει τη ψαλίδα” από τους “πράσινους” στους επτά βαθμούς.

Επίσης, θα είναι και μία νίκη ψυχολογίας για την ΑΕΛ, λίγες μέρες μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (όπου η Λεμεσιανή ομάδα είχε πολλά παράπονα από τον διαιτητή Βασίλη Δημητρίου), αφού μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα (ήττα απο Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ εκτός και ισοπαλία με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ εντός και Ανόρθωση εκτός, αλλά και δύο ισοπαλίες με Απόλλωνα) και θέλει να “σπάσει το ρόδι” στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Θυμίζουμε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ:

Βοζίνια, Γεωργίου, Κυριάκου, Τεϊσέιρα, Αιρόσα, Γουίλερ, Μιτρέα, Νικολάου, Ζντραφσκόφσκι, Σίλβα, Φιντέλις, Μπενίτεθ, Αλνταΐρ, Σάσι, Μαύρου, Ηλία, Αβραάμ, Ρομάν, Τόρες.

Πιθανή ενδεκάδα:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βοζίνια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Αϊρόσα και στο αριστερό ο Γουίλερ, με τους Μιτρέα και Τεϊσέιρα να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Από εκεί και πέρα, στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί σίγουρα ο Φιντέλις, με παρτενέρ λογικά τον έμπειρο Νικολάου, ενώ στα άκρα της επίθεσης, είναι υποψήφιοι οι Αβραάμ, Μπενίτεθ, Αλνταϊρ και Σάσι.

Ο τελευταίος θα πάρει (λογικά) θέση στην κορυφή της επίθεσης, αν δεν αγωνιστεί βασικός ο Αρουαμπαρένα στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΛ, ενώ πιο πίσω σε ρόλο επιτελικού μέσου, θα είναι ο Σίλβα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top