ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Συγκατοίκησαν για να πληρώνουν από μισό ενοίκιο – Την ‘κλειδαμπάρωνε’ στο σπίτι και την βίαζε

ΚΥΠΡΟΣ: Συγκατοίκησαν για να πληρώνουν από μισό ενοίκιο – Την  ‘κλειδαμπάρωνε’ στο σπίτι και την βίαζε

31χρονος φέρεται να απειλούσε την 32χρονη για χρήματα, να την βίαζε, να την κτυπούσε αλλά και να την είχε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι, μέχρι που ξέφυγε και τον κατήγγειλε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας  ‘Φιλελεύθερος’, μια 32χρονη γυναίκα από την Τσεχία, έκανε το λάθος όπως φαίνεται, να συγκατοικήσει με 31χρονο Ιρανό, στα χέρια του οποίου φέρεται να έγινε έρμαιο, με αποκορύφωμα τον βιασμό της.

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της η 32χρονη, με τον 31χρονο γνωρίστηκαν μέσω κοινών τους φίλων και του ζήτησε να συγκατοικήσουν στο διαμέρισμά του καταβάλλοντας από μισό ενοίκιο, κάτι που ο ίδιος αποδέχθηκε.

Λίγες ημέρες μετά την συγκατοίκηση των δύο, ο 31χρονο, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της παραπονούμενης, άσκησε βία εναντίον της και την τρομοκρατούσε, και ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέλησή της.

Επίσης, υποστηρίζει ότι την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι και την απειλούσε πως αν δεν του έδινε χρήματα θα της έκανε κακό.

Οι εν λόγω απειλές, φαίνεται να φόβιζαν την 32χρονη με αποτέλεσμα να μεν προβαίνει σε καταγγελία στην Αστυνομία, ωστόσο, την Πέμπτη 18/1, όταν κατάφερε και το ‘έσκασε’, μετά και από προτροπή φίλων της, προχώρησε σε καταγγελία.

Η Αστυνομία, αμέσως συνέλαβε τον 31χρονο, εναντίον του οποίου εξετάζονται τα αδικήματα του βιασμού, της απαγωγής και της απαίτησης χρημάτων με απειλές.

Ο ίδιος, ανακρινόμενος αρνείται τα πάντα και προβάλλει κάποιους δικούς του ισχυρισμούς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top