ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο ανατροπές, πέντε γκολ με… την μπίλια να κάθεται στο «πράσινο»

Δύο ανατροπές, πέντε γκολ με… την μπίλια να κάθεται στο «πράσινο»

Σε παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής η Ομόνοια κατάφερε να επιβληθεί της ΑΕΛ με 3-2.

Η Ομόνοια κατάφερε στο 18ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Ντάρμπισαιρ, ωστόσο η ΑΕΛ μέσα σε ένα τετράλεπτο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και το 2-1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα μετά από σουτ του Καντέ και τρία λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90α λεπτό στο Τσίρειο ο Καντέ με πανέμορφο γκολ έκανε την ολική ανατροπή και το 3-2.

Η Ομόνοια με τη νίκη της αυτή μείωσε την απόσταση από την ΑΕΛ στον βαθμό ωστόσο παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ απ την πλευρά της η ΑΕΛ παρέμεινε στην 5η θέση και στους 35 βαθμούς.

Α’ ημίχρονο

Τρία γκολ και ανατροπή…

Η Ομόνοια ξεκίνησε καλύτερα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και με την συμπλήρωση του 1ου λεπτού του αγώνα κατάφερε να φτιάξει και την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Καντέ να κάνει το σουτ με την μπάλα όμως να βρίσκει στο σώμα του Τεξέιρα.

Στο 14ο λεπτό οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτιαξαν την πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα. Ο Σάσι έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή του Μιχαίλοφ και ο Βύντρα με προβολή έκοψε την μπάλα. Στην εν λόγω φάση η ΑΕΛ ζήτησε έντονα πέναλτι για χέρι του Βύντρα.

Στην αμέσως επόμενη φάση η Ομόνοια κατάφερε να πετύχει το 1-0. Ο Κάντε ανέβηκε ψηλά έκανε το γύρισμα μέσα στα τετράγωνα της ΑΕΛ, η μπάλα έφτασε στον Ντάρμπισαιρ ο οποίος από κοντά μέσα από την περιοχή να ανοίγει το σκορ.

Απ εκεί και πέρα το θέαμα δεν ήταν αρκετά καλό και οι συχνές διακοπές δεν ευνόησαν το παιχνίδι να έχει καλό θέαμα. Η ΑΕΛ έψαχνε συνεχώς χώρους για να φέρει το παιχνίδι και η Ομόνοια προσπαθούσε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα.

Ωστόσο η ΑΕΛ όσον περνούσε ο χρόνος κρατούσε περισσότερο την μπάλα και πίεζε συνεχώς για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Τελικά το συγκρότημα του Μπρούνο Μπαλταζάρ κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της στο 36ο λεπτό. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ συνδυάστηκαν υπέροχα η μπάλα έφτασε στον Αβράαμ ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-1.

Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η ΑΕΛ κατάφερε να πετύχει και 2ο γκολ κάνοντας την ολική ανατροπή. Ο Σίλβα έκανε το γέμισμα μέσα στην περιοχή και ο Αρουμπαρένα με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρεφ της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με την ΑΕΛ να έχει το υπέρ της προβάδισμα.

Περισσότερα σε λίγο…

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top