ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το δίδυμο Εμπεσίλιο – Ζαχίντ

Το δίδυμο Εμπεσίλιο – Ζαχίντ

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται απέναντι στην ΑΕΚ να επιβεβαιώσει την δυναμική του και να κατακτήσει την 15η νίκη του.

Η προσπάθεια θα είναι συνολική όμως υπάρχουν και παίκτες από την απόδοση των οποίων θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. Οι Εμπεσίλιο και Ζαχίντ είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Τέτοια παιχνίδια χρειάζονται μεγάλους παίκτες, ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλούς τέτοιους όμως οι δυο τους αποτελούν βαρόμετρο για την συνολική απόδοση των γαλαζοκιτρίνων. Παίκτες με φαντασία, παίκτες που με μια τους κίνηση μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω.

Παίκτες που οδηγούν μέχρι τώρα τον ΑΠΟΕΛ και που κόντρα στην ΑΕΚ καλούνται να το δείξουν για άλλη μια φορά. Οι δυο τους θα είναι στην 11άδα. Θα αποτελέσουν το δίδυμο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι των γαλαζοκιτρίνων και από τα δικά τους πόδια θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό και ο Γιώργος Δώνης ποντάρει πολλά στην παρουσία τους, τους εμπιστεύεται και κόντρα στην ΑΕΚ θα πρέπει να του αποδείξουν γιατί ξεκινά την 11άδα από τους ίδιους

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top