ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέμπτο σερί ματς που σκοράρει με πέναλτι ο Μοράις

Πέμπτο σερί ματς που σκοράρει με πέναλτι ο Μοράις

Ο Πορτογάλος άσος του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις, σκόραρε από την άσπρη βούλα στο 31ο λεπτό του σημερινού (21/01) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ και ισοφάρισε σε 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημερινό είναι το πέμπτο σερί παιχνίδι που σκοράρει ο Μοράις, πετυχαίνοντας και τα έξι γκολ που σημείωσε σε αυτό το διάστημα, από το σημείο του πέναλτι!

Συγκεκριμένα, το σερί ξεκίνησε στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη (τελικό σκορ 5-2) στο ΓΣΠ (03/01), όπου σημείωσε δύο γκολ με πέναλτι (στο 3΄ έκανε το 1-0 και στο 69΄ το 4-2).

Στη συνέχεια, σκόραρε:

Στο 28ο λεπτό, στο 4-0 επί της Αλκής (19η αγωνιστική – 07/01), γράφοντας το 2-0.

Στο 4ο λεπτό του αγώνα με τη Δόξα (14/01) που έληξε με νίκη του ΑΠΟΕΛ με 0-8 (20η αγωνιστική). Σημείωσε το 1-0.

Στο 78ο λεπτό του εξ αναβολής ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΛ στο ΓΣΠ (17/01). Πέτυχε το νικητήριο γκολ (2-1).

Στο σημερινό (21/01) ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 31΄.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top