ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ενδεχόμενη μεταγραφή Κατελάρη και… το κέρδος!

Η ενδεχόμενη μεταγραφή Κατελάρη και… το κέρδος!

Η Ομόνοια και η Λούγκο είναι μια «ανάσα» από το να συμφωνήσουν έτσι ώστε ο Κατελάρης να μετακομίσει στην Ισπανία.

Σίγουρα ο τίτλος που δώσαμε στο συγκεκριμένο άρθρο δεν αρμόζει στο αγωνιστικό για την Ομόνοια καθώς οι «πράσινοι» θα στερηθούν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος αλλά και τα επόμενα χρόνια τις υπηρεσίες ενός αρκετά καλού ποδοσφαιριστή ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια κέρδισε θέση βασικού στην Ομόνοια αλλά και συμμετοχές με το Εθνόσημο στο στήθος.

Φυσικά μια ενδεχόμενη μετακίνηση του Κατελάρη στον Ισπανικό συλλόγο ναι μεν δεν θα επιφέρει κέρδος στο αγωνιστικό αλλά θα επιφέρει οικονομικό όφελος στον σύλλογο της Ομόνοιας, αφού αν ολοκληρωθεί με επιτυχία η συμφωνία Ομόνοιας και Λούγκα αναμένεται να εισρεύσει στα ταμεία των «πρασίνων» ένα σεβαστό ποσό.

Αυτή την δεδομένη χρονική η στιγμή η Ομόνοια έχει ανάγκη από μια οικονομική ένεση και σίγουρα μια μεταγραφή, όπως αυτή που πάει να γίνει με τον Κατελάρη θα δώσει τεράστια ανάσα στους “πράσινους”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top