LIFESTYLE

‘Παρεξηγημένη’ Κύπρια ανακοινώνει την είσοδό της στα μέσα του Survivor 2 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

‘Παρεξηγημένη’ Κύπρια ανακοινώνει την είσοδό της στα μέσα του Survivor 2  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ασχολείται εντατικά με το Survivor 2, η πολυσυζητημένη Κύπρια, που μέσω των social media ανακοίνωσε την μετάβασή της στον Άγιο Δομίνικο στα μέσα του reality επιβίωσης. 

Marierose Tarkmanian την Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου, μετά την πρεμιέρα του Survivor 2, ασχολήθηκε αποκλειστικά με το reality επιβίωσης, με αναρτήσεις που σχετίζονταν μόνο με αυτό. 

Ανάμεσα σε τσιαττιστά και γνωμικά με το reality έγραψε κι ένα κείμενο, στο οποίο αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς την είσοδό της στο Survivor 2 στα μέσα του. 

«Ξεκίνησε και το Survivor 2 και είμαι εδώ να σχολιάζω για πρώτη φορά το παιχνίδι και τα όσα θα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Γιατί τώρα?

Είμαι fan του Survivor αυτό να λέγεται και επίσης ήταν μεγάλη μου επιθυμία να βρίσκομαι και εγώ εκεί. Ποιος ξέρει; Μπορεί και να γίνει στα μέσα παιχνιδιού.

Λοιπόν, βλέποντας και κάποιες ενημερωτικοψυγαγωγικες εκπομπές έχω να πω το εξής,

Ξεκινήσατε τα αρνητικά και τα δηθεν σενάρια σε κάτι που δεν έχετε πείρα η γνώση. Λές και εισασταν εκεί και πέρσι. Έλεος. Μια φορά να πείτε κάτι καλό για ένα show, δεν γίνεται. Δεν σας αρμόζει μάλλον. Αλλά να ξέρετε δεν μας ενδιαφέρει και η γνώμη σας.

Εγώ υποστηρίζω και τα bottox και τα φρύδια των κοριτσιών και τα φουσκωτά κορμιά των ανδρών και φυσικά και τις κρυφές ικανότητες του καθενός.

Ικανός να μιλήσει για όλα αυτά είναι όσοι συμμετείχαν πέρσι . Εσείς σχολιαστε αλλά κάντε το με λίγο σεβασμό. Δεν θα σας βλάψει.

Ο Σάκης υπέροχος και άξιος στο θέμα παρουσίασης.

Το παιχνίδι πιο σκληρό και πιο έντονο αλλά και οι παίκτες και των δύο ομάδων, (όσοι παίξανε δλδ) άξιοι.

Σήμερα πάλι Survivor στις 9.15 στο Sigma

Δείτε αυτούσια την ανάρτησή της πρώην αγαπημένης του Κωνσταντίνου Βασάλου:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top