ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτσι έχουν τα δεδομένα για την 4η κίνηση της Ομόνοιας…

Έτσι έχουν τα δεδομένα για την 4η κίνηση της Ομόνοιας…

Ο Βούλγαρος τεχνικός παρακολουθεί «στενά» τον Εκίθα στις προπονήσεις, καθώς η κατάσταση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού ίσως κρίνει πολλά και στην ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων στο «τριφύλλι» για τον Ιανουάριο.

Αν ο Εκίθα μπορεί τελικά να δώσει βοήθειες, τότε η Ομόνοια παρόλο που τις προάλλες απέκτησε τον Κιπιάνι ο οποίος είναι επιθετικός ποδοσφαιριστής, θα στρέψει τα μάτια και θα  κοιτάξει να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών για την επίθεση με τον Πέτεφ να θέλει να «εμβολιάσει» ακόμη περισσότερο την ομάδα του επιθετικά.

Πως μπορεί να αλλάξει τον σχεδιασμό η μεταγραφή Κατελάρη;

Οι αυξημένες επιλογές του Πέτεφ για το κέντρο της άμυνας (Κατελάρη, Εκίθα, Σοάρες, Βύντρα) δίνουν την ευκαιρία στον Πέτεφ να χρησιμοποιήσει τον Κατελάρη και στην μεσαία γραμμή, ωστόσο η ενδεχόμενη μεταγραφή του Κύπριου αμυντικού στην Λούγκο (είναι κοντά) ίσως αλλάξει λίγο τα σχέδια στο μεταγραφικό κομμάτι της Ομόνοιας.

Εκεί που ο Βούλγαρος τεχνικός θα έψαχνε για ενίσχυση ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών για την επίθεση, ίσως αναγκαστεί να ψάξει για παίκτη που να μπορεί να βοηθήσει κυρίως στην μεσαία γραμμή όπου στην εν λόγω θέση στα τελευταία παιχνίδια της Ομόνοιας ξεκίνησε να παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Μαδούρο.

Το δεδομένο είναι ότι ο Πέτεφ δεν θέλει να δει άλλο παίκτη να αποχωρεί από το “Ηλίας Πούλλος” και το σίγουρο είναι ότι θα κινηθεί για απόκτηση παίκτη κάτω των 22ετών που δεν θα επηρεάσει το υπόλοιπο ρόστερ της ομάδας.

Πάντως ο κόουτς του «τριφυλλιού» έδειξε να εμπιστεύεται 100% τον Μαδούρο. Ο Ολλανδός μπορεί να μην έχει τα τρεξίματα που χρειάζεται η Ομόνοια, ωστόσο δείχνει βελτιωμένος αγωνιστική με αγωνιστική κάτι που δίνει σημαντικές βοήθειες στους «πράσινους».

Ίσως αυτό παίξει καταλυτικό ρόλο στην επόμενη μεταγραφική κίνηση της Ομόνοιας. Αν ο Πέτεφ κρίνει ότι το κέντρο μπορεί να καλυφτεί με τον Μαδούρο έστω κι αν αποχωρήσει ο Κατελάρης, τότε θα κινηθεί για απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει επιθετικά την ομάδα.

Πάντως ο Βούλγαρος τεχνικός έχει τον χρόνο να το σκεφτεί και έτσι δεν βιάζεται να κάνει την επόμενη κίνηση. Τις επόμενες μέρες αναμένεται ότι θα αρχίσουν στο «τριφύλλι» να εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τις δύο θέσεις που προαναφέραμε.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top