ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι πολλά τα 11 παιχνίδια χωρίς νίκη!

Είναι πολλά τα 11 παιχνίδια χωρίς νίκη!

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται κόντρα στον Απόλλωνα να αποδείξει ξανά την δυναμική που έχει κτίσει το τελευταίο δίμηνο, να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του και να ξεφύγει στον πίνακα με 5 βαθμούς.

Κόντρα στον βασικότερο αντίπαλο που έχουν οι γαλαζοκίτρινοι στην μάχη του τίτλου, καλούνται να πάρουν το ζητούμενο που είναι η νίκη και να του ξεκαθαρίσουν ποιο παραμένει το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Τα κίνητρα πολλά για την ομάδα του Γιώργου Δώνη με κυριότερο τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα υπάρχει και το μέχρι τώρα αήττητο σερί του Απόλλωνα την φετινή χρονιά που αποτελεί τεράστια πρόκληση για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, αναγκάζοντας τον στην πρώτη του ήττα.

Πέραν όμως απ’ όλα αυτά υπάρχει και η προϊστορία ανάμεσα στους γαλάζιους της Λεμεσού με τους γαλαζοκίτρινους να έχουν να γευτούν την χαρά της νίκης εδώ και 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Τελευταία φορά που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ ήταν στις 2 Μαρτίου 2016 στο Τσίρειο όταν επικράτησε με 1-0 με τέρμα του Γιώργου Εφραίμ.

Εκ τότε και σε σύνολο 11 αγώνων οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν 5 ισοπαλίες ενώ δέχθηκαν και 6 ήττες με τις δύο τελευταίες στο Σούπερ Καπ και τον Τελικό Κυπέλλου.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο ΑΠΟΕΛ έχει ενώπιον του πολλές και σημαντικές προκλήσεις για να κατακτήσει τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα η οποία δείχνει να τον απειλεί ξεκάθαρα στην μάχη που κάνει φέτος για κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top