ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστούγεννα μεν, στην… «πρίζα» δε!

Χριστούγεννα μεν, στην… «πρίζα» δε!

Είναι γεγονός πως η Ομόνοια «ασθενεί» σε αγωνιστικούς τομείς όπου χρειάζεται βελτίωση… χθες!

Η λαοφιλής ομάδα σε αυτές τις 17 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με 16 παιχνίδια να έχει δώσει η Ομόνοια, καθώς «χρωστάει» ένα, έχει παρουσιάσει αρκετές αδυναμίες.  Αδυναμίες που αφορούν όλες τις γραμμές.

Ο νέος «αέρας» που πνέει εδώ και μερικές μέρες στο «Ηλίας Πούλλος» με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ιβάιλο Πέτεφ, φέρουν όλους στην ομάδα να εύχονται και να οραματίζονται ότι το 2018 θα είναι πολύ καλύτερο από ότι έδειξε να είναι το μέχρι στιγμής «δείγμα» της ομάδας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Για να συμβεί, βέβαια, αυτό επιβάλλεται διοίκηση Αντώνη Τζιωνή και τεχνική ηγεσία Ιβάιλο Πέτεφ να φέρουν στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου «ψημένους» από κάθε άποψη παίκτες για να μπορέσουν να μπουν στο «πετσί» της Ομόνοιας άμεσα, να μην χρειαστεί αρκετός καιρός για προσαρμογή και μεγάλη πίστωση χρονου.

Παίκτες που να έχουν την ποιότητα, την εμπειρία, την ικανότητα για να κάνουν τη διαφορά, μιας και δεν αρκεί το πάθος, η θέληση, το πάθος παικτών όπων των «παλιών» Μαργκάσα και Νταρμπισάιρ.

Επίσης, ο Ιβάιλο Πέτεφ ευελπιστεί ότι ο συμπατριώτης του πορτιέρο, Μιχαήλοφ, θα είναι «λίρα εκατό» για την Ομόνοια, μιας και η ομάδα δέχθηκε αρκετά τέρματα στη μέχρι στιγμής αγωνιστική περίοδο με τα περισσότερα να είναι ως «δώρα» από τον κήπερ – ξένο σώμα, Πιτ Φελτχούιζεν.

Ο Μιχαήλοφ και οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα προσεχώς είναι αναγκαίο να ανεβάσουν αρκετά το επίπεδο της Ομόνοιας, για να μπορέσει να κυνηγήσει μία διάκριση, την έξοδο στην Ευρώπη η λαοφιλής ομάδα.

Άμυνα, μεσαία γραμμή και «φτερά» της επίθεσης είναι οι προτεραιότητες όπου ο Ιβάιλο Πέτεφ θέλει να ενδυναμώσει την ομάδα του.

Μέρες για ξεκούραση για αρκετούς στην Ομόνοια αυτές, ελέω Χριστουγέννων, αλλά ο Βούλγαρος κόουτς έχει τα «δυο του πόδια σε ένα παπούτσι» αξιολογώντας και κοσκινίζοντας αρκετές υποψηφιότητες παικτών που έχει ενώπιον του για να αποφασίσει τους εκλεκτούς που θα υποδείξει για να ντυθούν «τριφυλλοφόροι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top