ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει το «διπλό» για… χίλιους και ένα λόγους!

Θέλει το «διπλό» για… χίλιους και ένα λόγους!

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε το βράδυ της Τρίτης (23/1) την προετοιμασία του για το εκτός έδρας εξ αναβολή παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ που θα λάβει χώρα στο ΓΣΠ την Τετάρτη (24/1) το απόγευμα (18:00), με τον τεχνικό της Λεμεσιανής ομάδας να έχει όλα τα «όπλα» στην διάθεση του.

Η αποστολή των «κυανολεύκων» μπορεί να φαντάζει αρκετά δύσκολη κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, καθώς μπροστά τους θα βρουν την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος την δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο όλοι «διψάνε» σαν τρελοί για τη νίκη και δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι για να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο.

Το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή έχει αρκετούς λόγους για να θέλει να διεκδικήσει με «νύχια και δόντια» το τρίποντο στην Λευκωσία, ένας εξ αυτός είναι ότι με μια ενδεχόμενη επιτυχία θα βρεθεί κατευθείαν στην κορυφή του πρωταθλήματος εκτοπίζοντας τον ΑΠΟΕΛ, δημιουργώντας έτσι τις καλύτερες προϋποθέσεις για την συνέχεια του φετινού μαραθώνιου.

Σίγουρα ένα ενδεχόμενο «διπλό» θα δώσει στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα την απαιτούμενη ώθηση και την ψυχολογία στο επόμενο ντέρμπι που θα ακολουθήσει στο πρωτάθλημα και δεν θα είναι άλλο φυσικά από αυτό με τον ΑΠΟΕΛ, αυτή την φορά μέσα στο Τσίρειο στάδιο.

Οι εμφανίσεις της ομάδας (βλέπε Άρη) και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή δεν μπορούν να πάρουν εύκολα βαθμούς από τα ντέρμπι έχουν αυξήσει κάπως την μουρμούρα και την κριτική του κόσμου της Λεμεσιανής ομάδας και το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να τα εκμηδενίσουν όλα αυτά.

Όσον αφορά τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΓΣΠ το βράδυ της Τετάρτης δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις καθώς το νέο μέτρο της ΚΟΠ επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Σε μια άλλη εξέλιξη  να αναφέρουμε ότι φίλοι του Απόλλωνα το βράδυ της Τρίτης και πριν το ντέρμπι μαζεύτηκαν έξω από ξενοδοχείο της Λεμεσού (Δείτε εδώ) και ντόπαραν για τα καλά τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή, ζητώντας επιτακτικά το τρίποντο και τη νίκη κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους» του Γιώργου Δώνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Χειροπέδες σε 6 πρόσωπα - Ερευνήθηκε αριθμός οικιών

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Χειροπέδες σε 6 πρόσωπα - Ερευνήθηκε αριθμός οικιών

Στη σύλληψη έξι προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε χώρα τη Τρίτη, 23 Απριλίου, στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top