ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τον τρελό απόηχο του ντέρμπι βλέπει Άρη και…Γιάννου!

Μετά τον τρελό απόηχο του ντέρμπι βλέπει Άρη και…Γιάννου!

Όλο το οικοδόμημα της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (περασμένη Κυριακή 21/1) ασχολείται με τα διαιτητικά λάθη του Δημήτρη Μασιά εις βάρος της ομάδας τους (φωνές κυρίως για το πέναλτι που κακώς δόθηκε στο 30ο λεπτό του παιχνιδιού).

Ενδεικτικό είναι ότι τόσο έντονος ήταν ο απόηχος μετά το ματς που πρώτη φορά θυμόμαστε την Λαρνακιώτικη ομάδα τα τελευταία χρόνια να επιδίδεται σε «ανακοινώσεις-απαντήσεις» και είναι κάτι που φανερώνει πως ήταν η σταγόνα που «ξεχείλισε» το ποτήρι για την διοίκηση της ΑΕΚ. Yπάρχει και ένας αγώνας όμως αύριο (24/1) για το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ καθώς αντιμετωπίζει τον Άρη εντός έδρας για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη β΄φάση του κυπέλλου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Βάσκο τεχνικό, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι μέσα και ο κ. Ιδιάκεθ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίχτες που δεν πήραν πολλά αγωνιστικά λεπτά την φετινή περίοδο. Οι κιτρινοπράσινοι οφείλουν να παρουσιαστούν σοβαροί στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, πειθαρχημένοι και να καταφέρουν να πάρουν ένα σκορ που θα τους δώσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο Τσίρειο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top