ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταύρος Μαλάς: ‘Ήμουν σκληρός και ξεκάθαρος με Αρχιεπίσκοπο - Δεν θα βγω στα τραπέζια’

Σταύρος Μαλάς: ‘Ήμουν σκληρός και ξεκάθαρος με Αρχιεπίσκοπο - Δεν θα βγω στα τραπέζια’

Συνέντευξη στον Σταύρο Χριστοδούλου και στον ‘Φιλελεύθερος’ παραχώρησε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς, όπου μίλησε για όλα.

Ανάμεσα σ’αυτά που ερωτήθηκε ο κ. Μαλάς, ήταν και για την στάση που κατηγορείται ο Αρχιεπίσκοπος, να καλλιεργεί δηλαδή την ‘ρητορική μίσους’ και κατά πόσο είναι έτοιμος να σταθεί απέναντί του.

Ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές Εκλογές, ανέφερε, «Κάναμε δημόσια δήλωση επ’ αυτού.Βγήκα και είπα ότι πρέπει να σταματήσει ο Αρχιεπίσκοπος να καλλιεργεί τη ρητορική μίσους γιατί θεωρώ ότι ένας ποιμενάρχης της Εκκλησίας, του Χριστιανισμού, πρέπει να προάγει την αγάπη και την αλληλοκατανόηση μεταξύ ανθρώπων διαφορετικής θρησκείας. Ήμουν πάρα πολύ σκληρός σ’ αυτή την τοποθέτηση και ξεκάθαρος».

Ανάμεσα σε άλλα ο κ. Μαλάς απάντησε και στην τοποθέτηση του δημοσιογράφου ότι, «υπάρχει η αίσθηση για σας ότι, ενώ είστε συμπαθής, πολιτικά παραμένετε άχρωμος. Σαν να μην θέλετε να σπάσετε αβγά», λέγοντας πως: «Στην Κύπρο υπάρχει μια στερεότυπη προσέγγιση τι σημαίνει πολιτικός. Θέλουμε τους πολιτικούς μας να βγαίνουν πάνω στα τραπέζια, να είναι συγκρουσιακοί, να είναι λαϊκιστές. Ε, δεν είμαι απ’ αυτούς. Aν δείτε τον πρότερο μου βίο σε κορυφαία ζητήματα έλεγα τα πράγματα με το όνομά τους και βγήκα σωστός. Άρα, τι θέλουμε; Πολιτικούς να βγαίνουν πάνω στα τραπέζια και να φωνάζουν ή πολιτικούς που να μας λεν την αλήθεια; Πρέπει να αποφασίσουμε, επιτέλους, τι είδους πολιτική θέλουμε για να πάμε μπρος». 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top