ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Προεδρικές εκλογές χωρίς τον Ούτοπο – Οι ατάκες που έγραψαν ιστορία - VIDS

Προεδρικές εκλογές χωρίς τον Ούτοπο – Οι ατάκες που έγραψαν ιστορία -  VIDS

Η πλέον παραδοσιακή μορφή των εκάστοτε εκλογών, ο Κώστας Κυριάκου "Ούτοπος" έδινε μια διαφορετική νότα στον προεκλογικό αγώνα, καθώς οι ατάκες του έγραψαν ιστορία.

Στην ιστορία θα μείνει και η μακέτα του για την ‘Πόλη -Κράτος’, όπως την ονόμαζε. Μάλιστα την παρουσίαζε συνεχώς σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές όπου εμφανιζόταν.

Ο Κυριάκος Κυριάκου "Ούτοπος" έμεινε εκτός από τη μάχη των βουλευτικών εκλογών της 22ας Μάϊου 2016 μετά από απόφαση του Γενικού Εφόρου Εκλογών. Οι λόγοι ενστάσεων αφορούσαν την νοητική του κατάσταση, μετά από σχετική καταγγελία.

Μάλιστα με βάση το Άρθρον 64 παράγραφος (δ) του Συντάγματος λήφθηκε απόφαση ότι ο κ. Ούτοπος δεν πληροί το εν λόγω κριτήριο.

Να αναφέρουμε πως ο Ούτοπος λάμβανε μέρος σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις εδώ και δεκαετίες είτε αυτές ήταν Προεδρικές είτε για βουλευτικές εκλογές είτε για ευρωεκλογές.

Οι δηλώσεις του κατά καιρούς προκάλεσαν αντιδράσεις. Η αναφορά για ελεύθερο sex ακόμα και με ανήλικους, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και καταγγελίες για αποκλεισμό του.

Ο ίδιος δήλωνε πως στόχος του είναι η κατεδάφιση των πόλεων και η δημιουργία νέων πόλεων στα πρότυπα της Πολιτείας του Πλάτωνα, όπως ο ίδιος την έχει φανταστεί. Ο Κώστας Κυριάκου ανέφερε ότι στον τίτλο "Ούτοπος" έχει προσθέσει και αυτόν του «Εξολοθρευτή» γιατί στόχος του είναι καθαρίσει τον κόσμο «από τα καθίκια που τον κυβερνούν αυτή τη στιγμή».

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επέμενε να θέτει υποψηφιότητα παρά το γεγονός ότι δεν εκλέγεται, ο κ. Κυριάκου έκανε λόγο για μη έγκυρη παρουσίαση των αποτελεσμάτων, προσθέτοντας πως το σύστημα υποστηρίζεται από την Αστυνομία, αλλά και μυστικές υπηρεσίες όπως η CIA και η Μοσάντ.

Όπως τόνιζε, τυχόν εκλογή του θα κατέρριπτε το παγκόσμιο σύστημα, αφού όπως υποστηρίζει, ο ίδιος είναι ο υπ' αριθμόν ένα κίνδυνος γι αυτό. «Αν με αφήσουν να βγω, τότε θα καταρρεύσει το παγκόσμιο σύστημα που διατηρούν», είχε πει χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top