ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έσωσε την Ρόμα ο Τζέκο, «γουστάρει»… μοναξιές η Λάτσιο! (video)

Έσωσε την Ρόμα ο Τζέκο, «γουστάρει»… μοναξιές η Λάτσιο! (video)

Ο «καυτός» Φάμπιο Κουαλιαρέλα άνοιξε το σκορ, ωστόσο ο Έντιν Τζέκο σκόραρε με κεφαλιά στις καθυστερήσεις και το Σαμπντόρια-Ρόμα έληξε ισόπαλο (1-1).

Δεύτερη… νεότητα φαίνεται ότι ζει εσχάτως ο 35χρονος πλέον Φάμπιο Κουαλιαρέλα, καθώς ο πολύπειρος Ιταλός επιθετικός σημείωσε (από την άσπρη βούλα του πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου) το έβδομο τέρμα του μέσα σε 32 ημέρες, στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές της Serie A δηλαδή, ανοίγοντας το σκορ στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Σαμπντόρια με την Ρόμα για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο οι «Τζιαλορόσι» κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα στην Γένοβα, εκεί όπου οι αντίπαλοί τους «μετρούσαν» 8 νίκες σε 10 εντός έδρας αγώνες μέχρι τον αποψινό, χάρη στην κεφαλιά του… φευγάτου για την Τσέλσι Έντιν Τζέκο, μετά από σέντρα του Μίρκο Αντονούτσι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ντεφορμέ ομάδα του Κώστα Μανωλά (αγνοεί τη νίκη στην Serie A από τις 16 Δεκεμβρίου και το 1-0 επί της Κάλιαρι, με το γκολ του Φεντερίκο Φάτσιο στις καθυστερήσεις), ο οποίος παραλίγο να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά στο 39′, παρέμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 41 βαθμούς έπειτα από 21 αγωνιστικές και στο -2 πλέον από την 4η Ίντερ, η οποία κατέχει την τελευταία θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

 
Τριάρα η ασταμάτητη Λάτσιο!
 
Η Λάτσιο παρά την απουσία του Τσίρο Ιμόμπιλε, επικράτησε με 3-0 επί της Ουντινέζε και παρέμεινε στην 3η θέση της Serie A.
 

Η Λάτσιο παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο φέτος και παρά την απουσία του πρώτου σκόρερ της Serie A, Τσίρο Ιμόμπιλε φιλοδώρησε με τρία τέρματα την Ουντινέζε.

Οι «λατσιάλι» είχαν την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης στο 2ο λεπτό αλλά το σουτ του Νάνι πέρασε άουτ.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι ήταν καλύτερη και κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 24′ μετά από γύρισμα του Μάξι Λόπες ο Σαμίρ δεν απομάκρυνε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αλμπάνο Μπιζάρι.

Μετά το αυτογκόλ η Ουντινέζε πήρε μέτρα στο γήπεδο, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Με την αρχή του δευτέρου μέρους η Λάτσιο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, μετά από ωραία αντεπίθεση και γύρισμα του Φελίπε Άντερσον ο Νάνι βρέθηκε μόνος του μέσα στη μεγάλη περιοχή και έκανε το 2-0, ενώ στο 87ο λεπτό ο Άντερσον μετά από πανέμορφη πάσα του Λούλιτς βγήκε στην πλάτη των αμυντικών και με ωραίο πλασέ έγραψε το 3-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για την Λάτσιo η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο +3 από την Ίντερ, αντίθετα η Ούντινέζε βρίσκεται στην 9η θέση με 29 βαθμούς.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top