ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενδιαφέρον από διεθνή, τουρκικά και τ/κ μέσα ενημέρωσης για κάλυψη των προεδρικών εκλογών

Ενδιαφέρον από διεθνή, τουρκικά και τ/κ μέσα ενημέρωσης για κάλυψη των προεδρικών εκλογών

Διεθνή και τ/κ μέσα ενημέρωσης έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για κάλυψη των προεδρικών εκλογών της Κυριακής 28/1.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, μέσα ενημέρωσης τόσο από ευρωπαϊκές όσο και από αραβικές χώρες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για κάλυψη των εκλογών.

Εξάλλου 10-15 άτομα από τουρκικά και τ/κ μέσα ενημέρωσης αναμένεται να καλύψουν τη διαδικασία της άσκησης τους εκλογικού δικαιώματος από τους κύριους υποψηφίους των εκλογών και τις δηλώσεις στις οποίες θα προβούν αφότου ψηφίσουν. Από την Τουρκία τις εκλογές έχουν ενδιαφερθεί να καλύψουν το τηλεοπτικό κανάλι TRT και το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων "Ανατολή".

Σημειώνεται πως το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών θα λειτουργήσει ως Κέντρο Τύπου και Γραφείο του Γενικού Εφόρου Εκλογών για την εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων του εγχώριου και του διεθνούς Τύπου, τόσο κατά την πρώτη, όσο και κατά τη δεύτερη, εάν χρειαστεί, Κυριακή των προεδρικών εκλογών.

Στο Κέντρο Τύπου του ΓΤΠ θα προβαίνει σε δηλώσεις ο Γενικός Έφορος Εκλογών και θα εκδίδονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Υπηρεσίας Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών της Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top