ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θέλουμε να εκφράσουμε τον ενδοιασμό και την αντίθεση μας…»

«Θέλουμε να εκφράσουμε τον ενδοιασμό και την αντίθεση μας…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ το απόγευμα της Παρασκευής (26/1) αναφορικά με το μέτρο της ΚΟΠ για την διάθεση των εισιτηρίων από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Έχει εξασφαλιστεί για τον αγώνα Απόλλωνας – ΑΠΟΕΛ, προτεραιότητα περιορισμένου χρόνου για τη διάθεση των 1300 εισιτηρίων που δικαιούμαστε. Σε αυτές τις 48 ώρες, δικαιούχοι ΑΠΟΕΛίστες μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο.

Από εκεί και πέρα η διάθεση των εισιτηρίων θα προχωρήσει σε ελεύθερη προπώληση.

Έστω και με αυτή την αλλαγή στον τρόπο διάθεσης θέλουμε να εκφράσουμε τον ενδοιασμό και την αντίθεση μας για το συγκεκριμένο μέτρο. Την ελεύθερη δηλαδή και χωρίς κανένα περιορισμό πώλησης, των εισιτηρίων για τις φιλοξενούμενες ομάδες, στους αγώνες μεταξύ των σωματείων της πρώτης εξάδας. Αντίθεση την οποία εκφράσαμε και στους άμεσα αρμόδιους.

Ο λόγος που είμαστε αντίθετοι σε αυτό το μέτρο, είναι πάρα πολύ απλός. Ο τρόπος διάθεσης εισιτηρίων μέσω της πλατφόρμας της ΚΟΠ, είναι διάτρητος σε αυτόν τον τομέα. Με τη συγκεκριμένη διαδικασία ελεύθερης προπώλησης από την πλατφόρμα της ΚΟΠ, μπορεί οποιοσδήποτε ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζει, χωρίς κανένα έλεγχο, να εξασφαλίσει εισιτήριο για την κερκίδα της φιλοξενούμενης ομάδας.

Εκφράζουμε την ανησυχία μας για αυτό το γεγονός και ταυτόχρονα την επιφύλαξη μας σε ότι αφορά στην ευθύνη της ομάδας ως προς τη συμπεριφορά του κόσμου πάνω στην κερκίδα των φιλοξενούμενων. Κανείς δεν εγγυάται ότι μπορεί με το συγκεκριμένο μέτρο, οποιοσδήποτε να παρεισφρήσει στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, και χωρίς να είναι οπαδός του ΑΠΟΕΛ, να προβεί σε ενέργειες που θα επιφέρουν οποιαδήποτε τιμωρία στην ομάδα μας.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ξεκάθαρα αντίθετος από την αρχή στην εφαρμογή αυτού του ημίμετρου. Για αυτό το λόγο, είναι πρόθυμος να εξετάσει και να συζητήσει ορθότερα μέτρα για αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος της βίας στα γήπεδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Το πλοίο Jennifer αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Λάρνακας για την Γάζα, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης διευκρινίζοντας ότι μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top