ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι σημαίνει αγωνιστικά η απόκτηση Γιάννου για την ΑΕΚ!

Τι σημαίνει αγωνιστικά η απόκτηση Γιάννου για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ σήμερα (26/1) παρουσίασε το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα Ιανουαρίου, τον Έλληνα επιθετικό Απόστολο Γιάννου. Τι σημαίνει όμως αγωνιστικά για την ομάδα της Λάρνακας η απόκτηση αυτή; Πάμε να τα δούμε όλα πιο κάτω.

Είναι κοινός παραδεχτό πως οι κιτρινοπράσινοι ήθελαν επιθετικό για να πλαισιώσει τον Φλοριάν Τολεμές αλλά και τον Ονησίφορο Ρουσιά. Όσοι γνωρίζουν τον Γιάννου και τον παρακολούθησαν στο παρελθόν κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που μυρίζεται το γκολ και βοηθάει πολύ την ομάδα με τους ρόλους που μπορεί να διαδραματίσει μέσα στο παιχνίδι.

Ο γραφών θεωρεί πως ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ σε αρκετές περιπτώσεις θα παρατάξει ενδεκάδα και με τους δύο μέσα και θα επιλέγει περισσότερο τα συστήματα με δυάδα στην επιθετική γραμμή (3-5-2 ή 4-4-2). Ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλον, είναι και οι δύο ψηλοί και οι ΑΕΚτζήδες ευελπιστούν πως η ομάδα τους θα πάρει γκολ και από κάποιον εκτός του Φλοριάν. Εξίσου καλοί και οι δύο στον αέρα (οπόταν η ΑΕΚ δυναμώνει και στις στημένες φάσεις).

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από την μεταγραφή Γιάννου, είναι ότι αυτόματα ο Τρισκόφσκι απελευθερώνεται από τις υπόλοιπες θέσεις και πλέον μπορεί να αγωνίζεται στο φτερό της επίθεσης, καθώς τόσο καιρό ο Βάσκος τον χρησιμοποιούσε κυρίως ως δεύτερο επιθετικό, μια θέση που όμως δεν ήταν η φυσική του Σκοπιανού.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top