ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα είχε όλα… εκτός από γκολ το ντέρμπι!

Τα είχε όλα… εκτός από γκολ το ντέρμπι!

Το ντέρμπι μεταξύ της ΕΝΠ και της Αναγέννησης δεν ανέδειξε νικητή με τις δύο ομάδες να κολλούν στο μηδέν, σε παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας.

Το παιχνίδι

Α’ Ημίχρονο

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ήταν αρκετά πλούσιο σε φάσεις αλλά όχι και σε γκολ.

Στα πρώτα στάδια του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό, ο Κολοκούδια βρέθηκε φάτσα με τον Χρίστο Μάστρου, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης κατάφερε να σταματήσει το δυνατό σουτ του ποδοσφαιριστή του Παραλιμνιού.

Ο Μάστρου να σημειώσουμε ότι επανέλαβε εαυτό σε δύο άλλες περιπτώσεις όταν σταμάτησε τα σουτ του Τσούτσουριτς.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού η ΕΝΠ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι μετά την ανατροπή του Κολοκούδια μέσα στην περιοχή από τον Φωτίου, μια φάση που έφερε και την έντονη αντίδραση των φιλοξενουμένων.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Κολοκούδιας ωστόσο και πάλι νικήθηκε από τον Χρίστο Μάστρου ο οποίος κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Στο 40ο λεπτό η Αναγέννηση έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Ο Γιαννακού έκανε το γύρισμα στην περιοχή της ΕΝΠ, όμως ο Κέπε και ο Ιωάννου δεν κατάφεραν να βρουν την μπάλα και να την στείλουν στο πλεκτό.

Β’ ημίχρονο

Με τον καιρό να χαλάει αρκετά και την βροχή να είναι εντονότατη στο «Τάσσος Μάρκου» ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε καθώς ο αγωνιστικό χώρος επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην δούμε το ίδιο θέαμα στην επανάληψη με την πρώτη ευκαιρία να καταγράφεται στο 77ο λεπτό από πλευράς ΕΝΠ. Ο Κουμής έκανε το γύρισμα στην περιοχή του Μάστρου, όμως ο Ανδρεόυ που βρέθηκε στην φάση πλάσαρε άστοχα.

Έξι λεπτά αργότερα έχασαν εκ νέου ευκαιρία με τον Ανδρέου, ο οποίος είδε την μπάλα έπειτα από κεφαλιά του να σταματάει στο ορίζοντιο δοκάρι. 

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι πέραν του ότι η ΕΝΠ έμεινε με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Ανδρέου στο 90+4, με τις δύο ομάδες να κολλούν στο μηδέν και να μοιράζονται από ένα βαθμό.

ΕΝΠ: Ρομέρο, Λεονάρντο, Κουμής(90΄ Γκένοφ), Σολάρι, Ανδρέου, Σελεστίνο, Κολοκούδιας, Αντωνίου, Κυριάκου, Πιερέττης, Τσουρτσουριτς.

Αναγέννηση: Μάστρου, Φωτίου, Γιαννακού(84΄ Νικολάου), Θεράποντος(76΄ Βέσλεμ), Γαντάσια, Κουλούρης, Βλασόπουλος, Σωτηρίου, Κέμπε (57΄ Στέπσιτς), Κωνσταντίνου, Ιωάννου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top