ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα χρειαστεί… υπέρβαση για τον μεγάλο στόχο!

Θα χρειαστεί… υπέρβαση για τον μεγάλο στόχο!

Η χρονιά για την Ομόνοια ξεκίνησε με τεράστιες φιλοδοξίες,  ωστόσο με 5 αγωνιστικές να απομένουν πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 6η θέση και τρέχουν για να προλάβουν το τρένο της Ευρώπης.

Στο «τριφύλλι» ξέρουν ότι για να πετύχουν τον στόχο τους ο οποίος είναι η έξοδος της Ευρώπης μέσα από το πρωτάθλημα, θα χρειαστεί τις εναπομείναντες αγωνιστικές οι «πράσινοι» να κάνουν την μεγάλη υπέρβαση.

Η Λευκωσιάτικη ομάδα με τον Ιβάιλο Πέτεφ στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, αν εξαιρέσουμε τα δύο παιχνίδια με Απόλλωνα και Εθνικό Άχνας, στα άλλα πέντε παιχνίδια που έδωσε με τον Βούλγαρο τεχνικό στον πάγκο της έδειξε σταθερότητα και συνέπεια, συστατικά τα οποία αν τα έχει και στις επόμενες αγωνιστικές, ίσως την φέρουν στην θέση που θέλει για να διεκδικήσει την έξοδο της στην Ευρώπη.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές του Ιβάιλο Πέτεφ όσο και ο ίδιος ο προπονητής της Ομόνοιας θα πρέπει να βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο διεκδικώντας το ζητούμενο που δεν είναι άλλοι τρεις βαθμοί, αρχής γενομένης φυσικά από το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Μέχρι τα πλέι – οφ η Ομόνοια θα έχει να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα (εντός), Ανόρθωση (εκτός), Άρης (έντος), ΑΠΟΕΛ (τυπικά φιλοξενούμενη η Ομόνοια) και Δόξα (εντός).

Από τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια το «τριφύλλι» τα τρία θα κληθεί να τα δώσει στο «σπίτι», συνεπώς καταλαβαίνει κανείς ότι αν δεν χαθούν άλλοι πολύτιμοι βαθμοί και αν καταφέρει να «αρπάξει» βαθμολογικό όφελος από τα δύο ντέρμπι (Ανόρθωση , ΑΠΟΕΛ) τότε η Ομόνοια θα μπορέσει να μπει στα πλέι – οφ με καλύτερη συγκομιδή και πιθανόν σε μια καλύτερη θέση από αυτήν που βρίσκεται αυτή την στιγμή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χτυπάει» 40άρια ο υδράργυρος - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Θα μπουν τελικά χρονοδιακόπτες σε φώτα τροχαίας; Ποια η απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών

E-kalathi: Σε αυτή την εταιρεία κατακυρώθηκε η προσφορά - Πότε θα «πέσουν» οι υπογραφές και πότε θα λειτουργήσει

«Πανικός» σε πτήση με προορισμό την Πάφο – Ένα ραγισμένο παράθυρο προκάλεσε περιπέτεια στους επιβάτες

Μετέτρεψαν υποστατικό σε χώρο για τζόγο - Κατασχέθηκαν παιγνιομηχανές

Θρήνος για τον μικρό Νικόλα που πνίγηκε στην Κρήτη - Συγκεντρώθηκαν 6.035 ευρώ για την κηδεία του



Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Βρισκόμαστε στην τελική στροφή πριν από τις διπλές εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου και αυτό το οποίο προβληματίζει τις πολιτικές δυνάμεις είναι οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι δεν ξέρουν ποιο κόμμα θα ψηφίσουν ή αν θα πάνε στις κάλπες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top