LIFESTYLE

Τα ευτράπελα στον γάμο του Ματιάμπα με την Κύπρια Βασιλική – Ήθελε να 'διώξει' άτομο - VIDEO

Τα ευτράπελα στον γάμο του Ματιάμπα με την Κύπρια Βασιλική –  Ήθελε να 'διώξει' άτομο - VIDEO

Ο Ησαϊας Ματιάμπα επιβεβαίωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Κύπριας συζύγου του, Βασιλικής Καλανιώτη, αλλά και το γεγονός ότι ήθελε 'να κατεβάσει από τις σκάλες" άτομο που είδε στον γάμο του...

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη αφότου παντρεύτηκε έδωσε ο Ησαϊας Ματιάμπα, όπου, μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε πως θα γίνει πατέρας και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για ένα από τα άτομα τα οποία ήταν παρόντα στην τελετή.

«Σίγουρα είμαι χαζομπαπάς και θα γίνω ακόμα περισσότερο», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής, καλεσμένος στην εκπομπή Στη Φωλιά Των ΚουΚου, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της συζύγου του, Βασιλικής Καλανιώτη, επιβεβαιώνοντας τα ευχάριστα.

Επισημαίνοντας πως κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή γιατί δεν αφορά τον κόσμο, ο Ησαϊας Ματιάμπα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τον γάμο του είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Ο γάμος αφορά μόνο εμένα, τη σύζυγό μου και τους δικούς μας. Δεν αφορά, ούτε τα κανάλια, ούτε κάποιον δημοσιογράφο, ούτε τον τύπο που είδα - υπήρχε αργότερα και ήθελα να τον κατέβασω από τις σκάλες».

Δεν δίστασε να «καρφώσει» έναν από τους παριστάμενους στην τελετή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν ήθελα να “ανεβάσω” stories από τον γάμο μου, ούτε τίποτα. Ούτε οι δικοί μου ήθελα να το κάνουν, ασχέτως που κάποιο άτομο έβγαλε κάποια πράγματα στη φόρα, τα οποία δεν ήταν στο χέρι μου! Εννοείται ότι με ενοχλεί κάτι με το οποίο δεν είμαι σύμφωνος και προσπαθώ να δω τις στιγμές μου για μένα και τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Ζούμε σε μία εποχή που όλοι γινόμαστε μαϊντανοί, αλλά εγώ τις προσωπικές μου στιγμές θέλω να τις κρατάω για μένα και, αν θέλω να βγάλω κάτι προς τα έξω, θα το βγάλω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top