ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχεδιάζουν… βόμβα με ΛεΜπρόν οι Γουόριορς!

Σχεδιάζουν… βόμβα με ΛεΜπρόν οι Γουόριορς!

Dream Team σχεδιάζουν να δημιουργήσουν οι Γουόριορς! Σύμφωνα με το ESPN, έχουν βάλει στο… μάτι τον ΛεΜπρόν, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Καβαλίερς. 

Πυροδοτούν… βόμβα οι Γουόριορς. 

Όπως αναφέρει το έγκυρο ESPN, που έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν ανάλογες αποκαλύψεις, η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ έχει βάλει στο «στόχαστρό» του τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο «βασιλιάς» μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σχεδιάζουν να του κάνουν πρόταση, στρώνοντας στο τραπέζι χρήματα για maximum συμβόλαιο. Μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, o 33χρονος άσος δεν παρουσιάζεται αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο ο Στιβ Κερ (που λογικά θα είναι ακόμη στον πάγκο των Γουόριορς) θα έχει στη διάθεσή του Στεφ Κάρι, Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ.

Ίσως και τον Κλέι Τόμπσον. Και λέμε ίσως, διότι κυκλοφορεί σενάριο για sign and trade Κλέι Τόμπσον και Αντρέ Ιγκουοντάλα να μετακομίζουν στο Κλίβελαντ για να πάρουν τον ΛεΜπρόν οι Γουόριορς.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top