ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε συνέδριο της UEFA ο Πέτρος Ιωάννου!

Σε συνέδριο της UEFA ο Πέτρος Ιωάννου!

Ο γιατρός της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Πέτρος Ιωάννου συμμετέχει εκπροσωπώντας την ΚΟΠ στο 7ο Ιατρικό Συνέδριο της UEFA το οποίο άρχισε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα στην Αθήνα.
 
Πρόκειται για ένα συνέδριο το οποίο διοργανώνεται κάθε τέσσερα χρόνια και το κύριο θέμα του φετινού συνεδρίου είναι «H σημασία της ιατρικής στο ποδόσφαιρο».
Στο συνέδριο συμμετέχουν γιατροί από τις Ομοσπονδίες μέλη της UEFA καθώς και γιατροί Ευρωπαϊκών Συλλόγων οι οποίοι προσκλήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.
Η διοργάνωση αυτού του συνεδρίου εμπίπτει στη δέσμευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για συνεχή ανάπτυξη του τομέα της ιατρικής στο ποδόσφαιρο.
 
Ομιλητές του συνεδρίου είναι εγνωσμένου κύρους γιατροί με μεγάλη εμπειρία σε ποδοσφαιρικές ομάδες καθώς και προπονητές όπως ο Λουις Φαν Χαλ που αναφέρθηκε στη σημασία της σωστής συνεργασίας των προπονητών με τους γιατρούς των ομάδων.
Επίσης, θα γίνει ενημέρωση των γιατρών για διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα αντι-ντόπινγκ και αποκατάστασης τραυματιών καθώς και ο χειρισμός περιπτώσεων εκτάκτου ανάγκης κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων ή προπονήσεων.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top