ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το συγκλονιστικό μήνυμα των οπαδών της Νιούκαστλ!

Το συγκλονιστικό μήνυμα των οπαδών της Νιούκαστλ!

Η Νιούκαστλ βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και οι οπαδοί της έδειξαν με ένα πανό τι σημαίνει να αγαπάς πραγματικά μια ομάδα.

Ο Μάικ Άσλεϊ έχει βάλει πωλητήριο στις «καρακάξες», εκτοξεύοντας την τιμή στα ύψη, γεγονός που οδήγησε σε ναυάγιο τις συζητήσεις με την Αμάντα Στάβελι. Ο ισχυρός άνδρας της Νιούκαστλ έχει βρεθεί πολλές φορές στο μάτι του κυκλώνα των πιστών οπαδών της ομάδας λόγω των χειρισμών του, οι οποίοι έχουν φέρει δύο φορές υποβιβασμό και αρκετά ακόμα γεγονότα που τον έκαναν persona non grata στην τοπική κοινωνία. 

Η διοικητική αστάθεια και η αβεβαιότητα για το μέλλον έφεραν αδράνεια στην μεταγραφική περίοδο, τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα και πριν τη σέντρα απέναντι στη Μπέρνλι οι «Τζόρντις», που έχουν πολύ ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα της πόλης τους, αποφάσισαν να στείλουν το δικό τους, δυνατό μήνυμα. Απλώνοντας πανό που έπιασαν σχεδόν όλη την κεντρική κερκίδα έγραψαν έναν… οδηγό προς κάθε απογοητευμένο οπαδό, θυμίζοντας ότι ο εκάστοτε ιδιοκτήτης είναι απλά ένας περαστικός. Και η βάση των συλλόγων ένας ολόκληρος πληθυσμός….

«Μην γυρίσεις ποτέ την πλάτη στην ομάδα σου. Συνέχισε να την υποστηρίζεις. Είναι η δική σου ομάδα και πίστεψε με, μια μέρα θα πάρεις τον σύλλογό σου πίσω και θα είναι όλα όσα ήθελες να είναι. Η Νιούκαστλ είναι μεγαλύτερη από τον καθένα. Ξέρω ότι σε πληγώνει. Αλλά απλά συνέχισε. Είναι μόνο ένας άνθρωπος. Εμείς είμαστε μια πόλη, ένας ολόκληρος πληθυσμός. Εμπιστέψου με», έγραψαν εμπνευσμένοι από τον Κέβιν Κίγκαν.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 8 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top