ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα πόδια της η μπάλα! Το πρώτο δείγμα των νεών και… οι τέσσερεις τελικοί!

Στα πόδια της η μπάλα! Το πρώτο δείγμα των νεών και… οι τέσσερεις τελικοί!

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες (ΑΠΟΕΛ , Ομόνοια) το πιο σημαντικό για το συγκρότημα του Μπρούνο Μπαλταζάρ ήταν να καταφέρει να αντιδράσει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λυεκωσίας, κάτι το οποίο τελικά το πέτυχε.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού στο ματς της περασμένης Τρίτης μπορεί να μην έπαιξαν φαντεζί ποδόσφαιρο ωστόσο κατάφεραν με μια καλή εμφάνιση να πάρουν το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τους τρεις βαθμούς που τους επανέφεραν στα θετικά αποτελέσματα.

Στους «γαλαζοκίτρινους» σίγουρα κρατάνε μόνο τη νίκη από το ματς με τους «μαυροπράσινους» και το γεγονός ότι διατηρήθηκε η ομάδα στην πρώτη πεντάδα βλέποντας τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με καλύτερη ψυχολογία και αισιοδοξία.

Στα θετικά για την ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πήραν χρόνο και τα τέσσερα νέα αποκτήματα του Ιανουάριου, τα οποία αν και έδειξαν ότι θέλουν τον χρόνο τους να προσαρμοστούν, έστειλαν ενθαρρυντικά μηνύματα ότι μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΛ για να παλέψει μέχρι τέλους για μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Τέλος αν εξαιρέσουμε το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση το οποίο θα γίνει στο Τσίρειο στάδιο, η ΑΕΛ έχει ενώπιον της τρία παιχνίδια με Ερμή, Αλκή και Νέα Σαλαμίνα.

Αν η Λεμεσιανή ομάδα παρουσιαστεί με σοβαρότητα και πειθαρχία στα ματς που προαναφέραμε τότε ίσως μπορέσει να πετύχει το απόλυτο των βαθμών και να βρεθεί στο εντός έδρας παιχνίδι με την «Κυρία» με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να κάνει το 4 στα 4, βλέποντας ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top