ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λίβερπουλ για τον… «ψυχίατρο», «περίπατο» η Λέστερ, ανάσα για Νιούκαστλ!

Λίβερπουλ για τον… «ψυχίατρο», «περίπατο» η Λέστερ, ανάσα για Νιούκαστλ!

Η Λίβερπουλ πήγαινε για γκάφα… περιωπής κόντρα στην Μπέρνλι, όμως χάρη σ’ ένα γκολ του Κλάβαν στις καθυστερήσεις πηρε τη νίκη (1-2) και ξεκίνησε με το δεξί το 2018.

Είναι βέβαιο. 100%, δεν τίθεται καμία αμφιβολία επ’ αυτού: οι μεταγενέστερες ποδοσφαιρικές γενιές θα εξετάσουν την Λίβερπουλ του Κλοπ προκειμένου ως το απόλυτο αγωνιστικό παράδειγμα της παραδοξότητας και, κατά πάσα πιθανότητα, άκρη δε θα βρίσκουν.

Και πώς να βρουν, άλλωστε; Μπορεί ο χρόνος να άλλαξε, όμως οι «Κόκκινοι» έμοιαζαν σήμερα στο εκτός έδρας ματς με την Μπέρνλι κολλημένοι στις παιδικές ασθένειες του 2017: στο πρώτο ημίχρονο του ματς η ομάδα του Κλοπ δεν ήταν ακριβώς χάρμα ιδέσθαι και αν ο Άρφιλντ στο 38 σημάδευε λίγο καλύτερα, θα είχε μείνει πίσω στο σκορ.

Αντ’ αυτού, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, πήρε κεφάλι στο 61΄ χάρη σε ασύλληπτη γκολάρα του Μανέ με γυριστό σουτ, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πόουπ και «έγραψε» το 0-1.

Ο Μπαρνς απείλησε να ισοφαρίσει στο 81΄ όμως πέταξε μαεστρικά στον κάλαθο των αχρήστων την ευκαιρία του και πάνω που έλεγες πως οι φιλοξενούμενοι την γλίτωσαν και θα φύγουν με το τρίποντο, ήρθε η… κλασική στιγμή για την γκάφα της άμυνάς της: βαθύς ύπνος του Γκόμες στην κεφαλιά- πάσα του Βόουκς στον Γκούντμουντσον και ο τελευταίος από κοντά δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top