ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσακωμός στα ερτζιανά μεταξύ Άντρου και Χριστοδουλίδη: «Δεν είμαι ψεύτης»

Τσακωμός στα ερτζιανά μεταξύ Άντρου και Χριστοδουλίδη: «Δεν είμαι ψεύτης»

‘Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία η απόσυρση του χάρτη όπως το κούρεμα με το πιστόλι στον κρόταφο’, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Άντρος Κυπριανού.

Στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ μίλησε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ το πρωί της Παρασκευής 2/2, όπου κλήθηκε να σχολιάσει την απόσυρση του χάρτη για το εδαφικό, από την τ/κ πλευρά.

Ο κ. Κυπριανού, αρχικά ανέφερε ότι, η Κυπριακή Κυβέρνηση γνώριζε από πριν για την απόσυρση του χάρτη για το εδαφικό από την τ/κ πλευρά και όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία όπως έλεγαν για το κούρεμα ότι έγινε με το πιστόλι στον κρόταφο΄.

Στην συνέχεια, τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ψεύτης από τον κ. Κυπριανού σχετικά με όσα δηλώνουν για το επίμαχο θέμα, με τον ίδιο να απαντά ότι δεν λένε ψέματα.

Ο κ. Κυπριανού, συνέχισε τη επίθεσή του κατά του κ. Χριστοδουλίδη, λέγοντας ότι η τωρινή κυβέρνηση για 5 χρόνια έλεγε ψέματα για το κούρεμα ότι δεν ήξερε και ότι έγινε με το πιστόλι στον κρόταφο, ενώ όταν διαψεύσθηκε από μέλος της Ε.Ε, αναγκάστηκε να πει ότι τελικά ήξερε αλλά ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει.

Στην συνέχεια, ο κ. Κυπριανού προκάλεσε εκ νέου την κυβέρνηση να δώσει στην δημοσιότητα την σελίδα 28 των πρακτικών του Κραν Μοντανά, ωστόσο όπως είπε στον κ. Χριστοδουλίδη, «ντρέπεστε να την δώσετε».

«Δεν ξέρετε τι να πείτε κ. Χριστοδουλίδη», ανέφερε ο κ. Κυπριανού στην συνέχεια, ενώ είπε μάλιστα ότι, «δεν σηκώνω απειλές από κανέναν», με τον Κ.Ε. να ρωτά, «ποιος σας απείλησε;» για να απαντήσει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, «ψες, εσείς».

Αργότερα, η κ. Βρετού που συντονίζει το πρόγραμμα, ρώτησε τον κ. Κυπριανού ξανά για το περιεχόμενο της σελίδας 28 των πρακτικών, με τον ίδιο να αναφέρει ότι, «δεν θα σας πω εγώ, αν έχει κότσια η κυβέρνηση ας τα δώσει στην δημοσιότητα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top