ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήταν τόσο προχωρημένο του Φάνου;

Ήταν τόσο προχωρημένο του Φάνου;

Χύθηκε μπόλικο μελάνι τις τελευταίες μέρες, για τον Φάνο Κατελάρη. Ειδικά για τους λόγους που οδηγήθηκε σε ναυάγιο η μετεγγραφή του στην Ισπανική Λούγκο. 

Διαβάσαμε μεταξύ άλλων και για ένα “περίεργο” όρο που φέρονται να έθεσαν οι Ισπανοί, ότι αν υποβιβαστεί η ομάδα τους στην πιο κάτω κατηγορία να… επιστρέψει η Ομόνοια τις 200 χιλιάδες ευρώ (που θα ήταν η πρώτη δόση) το καλοκαίρι! 

Απλό ερώτημα: Μια ομάδα που παλεύει για άνοδο στην Primera Division, θα κατρακυλήσει τόσο πολύ και θα πέσει κατηγορία; 

Να σας πω και μια ακόμα “αμαρτία” μου. Βγήκαν κι άλλα “περίεργα” πράγματα τις τελευταίες μέρες, για την πολύκροτη ιστορία για (πιθανή) μετακόμιση του Κύπριου διεθνούς στην Λούγκο. 

Υποψιάζομαι ότι οι επαφές των δυο συλλόγων, δεν έφτασαν τόσο κοντά στο τελικό “πακέτο” συμφωνίας, όπως παρουσιάστηκε γενικότερα από τα media. 

Το σημαντικό βεβαίως είναι όλος αυτός ο ντόρος, να μην επηρεάσει τον παίχτη. Είναι μόλις 21 χρόνων, θα έλθουν κι άλλες προτάσεις στο μέλλον για να συνεχίσει εκτός Κύπρου… 

Ο ΛΑΚΑΤΑΜΙΤΗΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top