ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το κενό του Σοάρες που δεν φάνηκε και… η ευελιξία στη μεσαία γραμμή!

Το κενό του Σοάρες που δεν φάνηκε και… η ευελιξία στη μεσαία γραμμή!

Ένας από τους πιο σταθερούς ομολογουμένως ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, ο Άλεξ Σοάρες, αναγκάστηκε  (λόγω τιμωρίας) να απουσιάζει στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα όπου οι «πράσινοι» πήραν εύκολα τη νίκη με 5-1.

Φυσικά η ανησυχία όλων πριν από τον αγώνα με τους “ερυθρόλευκους” ήταν το πως θα καλυφτεί το κενό του «κινητήριου μοχλού» στον χώρο της μεσαίας γραμμής της Ομόνοιας.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ φυσικά είχε την λύση έτοιμη καθώς παρέταξε στον νευραλγικό χώρο του κέντρου τους Μαδούρο, Μαργκάσα., Χριστοφή και Μπρέεβλεντ. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές (ειδικά ο Μαργκάσα και Χριστοφή) που κλήθηκαν να αγωνιστούν πάντως φρόντισαν και με το παραπάνω με την πολύ καλή τους παρουσία να κάνουν το κενό του Σοάρες να φανεί ανύπαρκτο.

Πάντως αποδείχθηκε ότι οι «πράσινοι» μπορούν να παίξουν μπάλα και χωρίς τον πιο σταθερό τους ποδοσφαιριστή, με τον Ιβάιλο Πέτεφ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ενόψει των επόμενων σημαντικών παιχνιδιών που ακολουθούν, καθώς βλέπει τις επιλογές του στην μεσαία γραμμή αλλά και σε άλλες θέσεις να αυξάνονται.

Τέλος να σημειώσουμε ότι στα «φτέρα» εκεί που αγωνίζεται ο Αντόνια ή Μαργκάσα και ο Χριστοφή θα μπορούν να πάρουν θέση και οι Κιπιάνι μαζί με τον Σόλομον κάτι που θα δίνει την ευκαιρία στον Βούλγαρο τεχνικό να ξεκουράζει ποδοσφαιριστές, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι και ο Κατελάρης που παρέμεινε τελικά στην Ομόνοια μπορεί να παίξει στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top