ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το απόλυτο… θα του δώσει νέα δυναμική!

Το απόλυτο… θα του δώσει νέα δυναμική!

O Απόλλωνας ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και μέχρι την 22η αγωνιστική παρέμεινε αήττηος καταφέρνοντας μάλιστα να μαζέψει 49βαθμούς φιγουράροντας στην 2η θέση της βαθμολογίας δύο βαθμούς κάτω από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού με την φορά που έχουν πάρει την φετινή χρονιά δείχνουν να «διψούν» και να θέλουν διακαώς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Φυσικά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος απομένουν άλλα 14 παιχνίδια, στα οποία ο Απόλλωνας θα πρέπει να δείξει την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία και όταν έρθει ο Μάιος και θα κριθεί ο πρωταθλητής να κάνει την σούμα, με όλους φυσικά να εύχονται ότι στο τέλος θα καταφέρουν να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Το Λεμεσιανό συγκρότημα με τον Σωφρόνη Αυγουστή, έδειξε στην μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα την δυναμική και το πλούσιο ρόστερ που διαθετεί και όλοι ευελπιστούν ότι όλο αυτό το σκηνικό θα συνεχιστεί και στα εναπομείναντα παιχνίδια διεκδικώντας μέχρι τέλους τον μεγάλο στόχο.

Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα με τον τρόπο που ήρθε ναι μεν μπορεί να έφερε την απογοήτευση στο στρατόπεδο του Απόλλωνα, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή αλλά και ο ίδιος τεχνικός της ομάδας δεν σκύβουν το κεφάλι, βλέποντας την συνέχεια του πρωταθλήματος με αισιοδοξία, όπως την έβλεπαν και στα προηγούμενα ματς πριν την ήττα.

Ο Απόλλωνας πριν την μάχη των πλέι – οφ θα έχει μπροστά του άλλα τέσσερα παιχνίδια εκ των οποίων το ένα θα είναι το ντέρμπι στο «σπίτι» του με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Συνεπώς αν οι «κυανόλευκοι» καταφέρουν να κάνουν το 4 στα 4 και να μαζέψουν όλους τους βαθμούς αλλά και με συνδυασμό κάποιες απώλειες που ίσως προκύψουν από τις αντίπαλες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, τότε θα μπει στην β’ φάση του πρωταθλήματος με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top